Guldlaget ⭐️

Allmänt

Igår gjorde jag något som jag inte gjort på väldigt väldigt länge.
Jag var på fotboll. Inte vilken fotboll som helst. Det var Kalmar FFs nuvarande lag som skulle möta det gamla Kalmar FF som vann SM guld 2008. Då den tiden var jag vääääldigt besatt av fotboll, och särskilt Kalmar. Jag tittade på varje match på ett eller annat sätt, jag hade koll på alla spelare, jag var ett stort fan helt enkelt.
I torsdags kväll så fick jag ett infall och sa till Tobias att det hade faktiskt varit lite roligt att kolla matchen, då min favoritspelare som spelade i Kalmar förut skulle vara med, Cesar Santin.
Kolla om det finns biljetter kvar säger Tobias då, men han kunde stanna hemma, så det blev jag och pappa som gick.
Vi hade kanon väder. Bra platser. Det var sån nostalgi alltså att se dom alla igen. Det var ju bara en skoj match så allt var ju uppgjort, det blev 2-2 tillslut, men sista 10 minuterna så ledde 2021 laget och då trillade det in massa spelare från 2008 så dom var 14 på planen istället för 11 🤣
Men dom hann inte göra mål innan det var slut men 2 sekunder innan matchens slut så blåser domaren av och ger dom straff, oklar anledning haha 🤣 Men som sagt det var ju uppgjort för att ingen skulle vinna, allt fokus var egentligen på Kalmars stadsmission som intäkterna skulle gå till :).
Men det var väldigt roligt, dom spelade den gamla Kalmar FF låten som dom hade på Fredriksskans så ja man fick massa minnen tillbaka.
Cesar fick såklart lägga straffen hihi.
Så det måste jag säga var väldigt roligt att få vara på plats och känna pulsen, alla var glada, det var en skoj match och inga dumheter alls.
En riktigt bra fredagkväll helt enkelt.


Tack älskling för att jag fick gå ❤️

@ eerikahallberg

Gillar