Grillning & överraskning

Allmänt

När jag kom hem från gymmet idag, arg och förbannad som jag var för att det var folk där när jag skulle träna och dom hade lagt ut grejer över hela gymmet så aa jag ville inte trängas... Så jag fick vara i ett annat rum utan maskiner.. Så fick köra med tråkiga hantlar.. Inte roligt alls... Men men körde så gott jag kunde iallafall.. Avslutade med lite kondis och det var jobbigt...
Sen när jag kom hem la jag mig i sängen och var förbannad, sen rätt var det är så hör jag : Hej vad gör du!
Åh satan vad rädd jag blev! Det var älsklingen som hade kommit och överraskat mig hehe, men såååå rädd jag blev asså det var nära en hjärtattack.. Men det var ju en positiv skrämning hihi :)
Så det hade jag ingen aning om .. :)
Sen kom våran äldsta kusin med sin lilla söta dotter och hälsade på :) Så himla söt unge det där :)
Efter dom hade gått så var det mat, grillat! Mums mums så mätt man blev... Så satt vi ute på altanen allihopa och pratade massor, sen blev det efterrätt med såklart ;) Haha kanske tur det inte blev ett ordentligt pass...
Jordgubbar glass och grädde.. Farligt det ;)

Jag är grymt trött... Skulle kunna somna nu typ.. Men vi får besök sen igen när det är fotboll så får vara vaken en stund till sen får jag lägga mig även att dom tittar för ska ju upp tidigt imorgon :) Lär säkert somna utan problem hehe .. :)

Tobias ska alltid ta fula bilder på mig.. Blir aldrig bra... Men men får väl bjuda på den som blev bäst av dom sämsta ;)
Har bara mat i sikte här haha...

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 244 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram