Greveholms slott

Allmänt

Idag blev det en eftermiddagsroadtripp istället för på förmiddagen. Vi stannade kvar på hotellet tills efter lunchen för det var så god mat idag, lax med romsås och potatis.
Så vi åkte iväg vid 2 tiden. Första destinationen blev Skanör/Falsterbo. När jag satt och funderande på Falsterbo, så tyckte jag att namnet var väldigt bekant. Då kom jag på att dom nämner det i Mysteriet på Greveholm. Så för skojsskull så sökte jag på adressen dit, tänkte att det kommer ju ligga lååååångt bort. Men det gjorde de inte. Vi skulle bara köra samma väg tillbaka fast en omväg. Så jag frågade om vi skulle åka dit och det gjorde vi. Herregud så mäktigt det var att se det så nära. Så fint det var med. Det är privatägt nu, fan vad lyxigt att bo sådär. Höga häckar, grindar, stor tomt, vallgrav och ja stort hus, eller ja slott hehe. Fan hade velat gå in där alltså. Riktigt coolt. Så nostalgiskt.

Vi är tillbaka på rummet nu, det var med nöd och näppe, höll på att kissa på mig. 4 timmar i bil plus att vi gick in på Ica med innan vi åkte till hotellet hihi. Men jag klarade det återigen.


@ eerikahallberg

Gillar

Instagram