Green Tea & honey

Allmänt

Varit så duktig idag, städat hela huset, dammat överallt, tagit bort dom gamla sängkläderna, ska fixa nya senare när täckena har vädrats lite. Det är så rent och fräscht överallt. När jag var färdig med nedervåningen så tog jag en paus och gick ut med Stella och lekte i snön i 25 minuter. Det tyckte hon var kul. Hon är som ett barn hon älskar snön.
Sen fortsatte jag med övervåningen. Jag blev så extremt hungrig nu. Måste hålla mig dock för ska börja laga mat om ca 1 timma kanske, eller lite innan. Älsklingen kommer hem vid 6 tiden ungefär så då ska vi äta. Märker att jag blir så sjukt hungrig när jag har tränat, det är ju bra, så egentligen ska jag ju äta något mellis men jag är inte sugen på något annat än mat, så fixade mig faktiskt en kopp te nu med lite honung i. Mättar magen lite en stund. Ska göra en ny maträtt idag, sen har jag planerat vad vi ska äta imorgon med men då måste jag åka och handla imorgon, har ändå inga andra planer. Maten idag hoppas jag verkligen kommer bli supergod. Det är lite asiatiskt skulle jag kanske kalla det. Ska bli spännande.

Melodifestivalen börjar ju idag med, yeeeey. Inga direkt bra med idag förutom, föruuuuutom Benjamin. Rösta rösta rösta. Känner på mig att det kommer vara en superbra låt. Till mello ikväll blir det nog lite gofika skulle jag kunna tänka mig.

Ska ni kolla på mello? Vem hoppas ni på?

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 268 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram