Granen pĂ„ plats 🎄

AllmÀnt

Jag har fÄtt sÄ mycket gjort idag. Efter att vi kom hem frÄn BVC, efter att vi hade varit och handlat lite och sÄ med, sÄ slappade vi och fikade lite sen sov jag faktiskt i tvÄ timmar nÀstan. SÄ det var riktigt skönt. Sen sÄ satte jag igÄng att greja. TvÀtta lite, stÀda, fixa iordning hÀr hemma, Tobias förÀldrar var hÀr och lÀmnade alla julklappar sÄ det var fÀrdigt, sen gick vi in till grannarna en snabbis och lÀmnade lite presenter med. NÀr vi kom dÀrifrÄn sÄ började jag lite med maten, Tobias klÀdde granen och Cleo var sÄ nöjd och satt först i bilbarnstolen och sen i sin nya babysitter. Tittade pÄ nÀr pappa grejade och sen sÄ brakade det loss i hennes byxa hehe. Usch det var en riktig laddning men det var sÄ skönt att hon bajsade. Det lugnar mig.
Sen har vi dÄ Àtit, hon har Àtit, Tobias slappar lite och har henne pÄ bröstet. Jag har lagt ut en jÀkla massa kartonger i bilen som jag ska Äka och slÀnga imorgon.
Nu har jag intagit soffan eller ja för ett tag sen, kanske ska lÀgga ut julklapparna under granen med, fÄr se om jag orkar det eller inte.
Men det gör jag nog.

Imorgon kommer Ă€ntligen mamma och pappa hit, ska bli en sĂ„ fruktansvĂ€rd otrolig hĂ€rlig jul i Ă„r ❀
Och fina lilla Ă€lsklings Wilma Ă€r alltid med oss, tittar pĂ„ oss och Ă€r glad och lycklig för vĂ„ran skull. Hon vet att mamma och pappa alltid kommer Ă€lska henne mest av allt i hela vĂ€rlden. Hon och hennes lillasyster Cleo Ă€r dom enda för oss ❀

Granen blev ju riktigt fin, ibland kan han den dÀr mannen hihi.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram