Full kyl & frys

Allmänt

Vilket tempo jag har haft idag, jag har varit så duktig. Dock har jag inte städat som jag skrev i förra inlägget men helgen har ju bara börjat. Jag var ju i stan och allt rullade på så himla bra, när jag ändå var på apoteket på maxi så gick jag till Coop och in på systemet så fick jag en liten promenad.
När jag var påväg hem så vände jag efter en stund för då upptäckte jag att det stod på Tobias bil att nyckelbatteriet behövde bytas så jag körde till Ica igen och köpte nytt batteri till han. Alldeles nyligen med så fick Tobias sms om att hans paket hade kommit så det var ju typiskt att det inte kunde kommit medans jag var där haha.
När jag kom hem så packade jag upp alla varor, så himla roligt tycker jag att plocka upp faktiskt, hela skafferiet är fyllt nu med konserver och grejer, det är under att. Kyl och frys är också överfulla, nu klarar vi oss ett bra tag.

När jag hade packat upp allt vet ni vad jag gjorde då? Jag gick ner och tränade en snabbis, körde lite ben och mage. Det var riktigt skönt.

Nu ligger jag på älsklingens rum, vi har spelat ett spel som heter primetime där man kan vinna pengar, det spelas varje dag klockan 20.00 men idag var det AW quiz, alltså det är ett quiz, sjukt svårt jämt. 11 frågor jag åker oftast ut efter ett par frågor. Det är en mobilapp och det är helt gratis. Alltid såhär typ 60-80.000 spelar så kommer man till fråga 11 så delar man ju på vinstsumman som oftast är 1000kr så det blir ju inte många ören ifall det är många som klarar det.
Vet ni vad? I dagens quiz så var det sjukt svåra frågor, men... Jag vann! Jag kom till fråga 11! Tobias svarade fel på en för vi var osäkra på svaret så vi tog varsitt och jag hade rätt, sen lyckades han hinna googla på sista frågan, alltså så sjukt! Jag blev typ helt fnittrig för det var så roligt alltså adrenalinet av att skynda på han att han skulle söka fort, för man har bara några sekunder på sig att svara så det ska inte gå att googla men det var en så pass enkel fråga att googla på. Så sjukt roligt, så jag vann hela 23.08kr vi var 84 st som vann och potten idag var på 2000kr, får vi se hur det går ikväll klockan 20.00. Så ladda ner den appen ifall ni vill spela quiz varje dag.


Juste, körde igenom biltvätten med, Tobias bil var inte den renaste bil jag sett direkt haha. Så nu blev det jättefint.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 319 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram