Full av energi

Allmänt

Herregud vad jag har hållit igång idag. Jag åkte som sagt till stan efter att jag bloggade sist. Lite snöblandat regn men när jag körde så var det nästan fint väder, inga problem att köra över bron heller.
Jag började på Ikea, fick med mig allt jag skulle ha och lite till, sen till rusta och Bauhaus en sväng. Så det har varit full fart hela dagen. När jag kom hem började jag direkt, packade in allt från bilen och packade upp och ställde var sak på sin plats och satte ihop grejer. Jag har varit så duktig. Jag har städat hela huset, plus källaren och så håller jag på att tvätta med. Herregud hur orkar jag haha. Jag har inte suttit ner en enda gång idag förutom nu när jag skriver. Så är väldigt stolt över mig själv! Så duktig jag är. Hoppas älsklingen ser allt jag har gjort sen hihi. Slänger upp lite fina bilder i ett annat inlägg ikväll, har inte tagit bild på allt men ska göra det sen.
Stella har varit aktiv med och följt efter mig överallt, det är nu som hon bara vill ligga och sova hehe, helt slut är hon.
Jag ska börja laga lite mat nu, eller mat och mat det blir lördags tacos mums :) Tänkte ta mig ett glas vin eller två ikväll med, det förtjänar jag.
Nu ska jag slänga in sista tvätten. Vi hörs senare 🌸

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 197 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram