Fredag hela veckan

Allmänt

God förmiddag allihopa, då var det fredag igen, ibland tycker man att dagarna går för sakta och att det är långt kvar till fredag men sen när väl fredagen kommer då känns det som att det är fredag hela veckan haha. Men ja dagarna går supersnabbt ändå och helgen kommer bara swischa förbi igen som vanligt. Det känns som att någon mixtrat med tiden. Den går verkligen supersnabbt. Tror vi har förlorat minst 2 timmar av vakande timmar.
Sakta ner tiden lite nu tack 🙏🏼

Inatt har jag sovit jättebra, nya kudden gjorde susen 👌🏼
Men när jag vaknat lite och hört hur mycket det blåste ute så hade jag ingen lust att vakna och gå upp idag. Det kändes som att huset skulle flyga bort, eller lät som det rättare sagt, herregud alltså.
Men idag har blåsten lagt sig så då kan jag vara lugn.
Hatar verkligen att köra över Ölandsbron när det blåser. Känns som att min bil är så lätt så att jag kan tippa över räcket haha. Men förhoppningsvis så händer inte det.

Varit ute med Stella nu, jag har gjort mig i ordning och packat ner matlåda och fixat mitt vitamin vatten så nu ska jag ta och åka till jobbet, fredag idag men långdag, jag är så trött idag med. Fattar inte varför när jag fått sova över 9 timmar. Kanske det som är felet. Sovit för länge.
Fredag den 13 idag med så var på er vakt 😱

En nyklippt Stella i onsdags, så skönt att få bort hennes päls 🐶❤️

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 261 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram