Flowers make me smile

Allmänt

Vilken dag det har varit, så grå och tråkig, det har verkligen varit mörkt ute hela dagen. Stella har inte gjort många knop idag hon har bara sovit. Jag var ju iallafall iväg och handlade, eftersom det var en sån tråkig dag så köpte jag med mig lite rosor hem, det lyfter alltid hemmet lite extra och då blir jag glad.
Jag förberedde maten när jag kom hem också så det var färdigt, innan jag skulle bli för trött. Är super trött nu men jag måste hålla mig vaken ett tag till, annars kommer jag vara övertrött imorgon när det är dags för jobb igen, heldag också, så får försöka hålla ögonen öppna till 22-23 iallafall sen sova :)

Lyckades få Stella att äta vid halv 6 med, första gången idag, så är det när hon löper då vill hon inte ha mat, sne när hon inte har gjort något idag så har hon inte gjort av med någon energi så hon blivit hungrig men det var skönt hon fick i sig kvällsmat iallafall och nu har hon fått en tuggpinne :)
Älsklingen var hemma vid halv 7 typ så då åt vi mat, potatis, köttbullar och gräddsås, mumsigt, nu är vi mätta och belåtna, blir lite kaffe sen med :)
Så håller jag mig vaken längre haha..

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 174 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram