Flaskmatning

Allmänt

Lilltjejen här gör stora framsteg varje dag. Igår natt när Tobias sov här så när dom kom in vid 12 tiden så frågade dom om han ville testa att flaskmata, och det ville han. Hon var så duktig, hon drack hela 30 ml ur flaskan och sen sondar hon resten 👶🏼❤️. Mammas duktiga älskling, sen gjorde dom likadant vid 06.00 och då blev det 30 till! Duktiga tjejen!
Sen igår under dagen så testade vi lite också, jag fick prova men herregud det var svårt alltså, jag är så rädd att hon får i sig för mycket på en gång, visst det fick hon nog med för hon kräktes en hel del efter, men ändå hon håller fortfarande sina mattider, visar aldrig att hon är hungrig tidigare så det är skönt att vi hittat våra rutiner.
Sen inatt så sov Tobias här med, han är en ängel som ställer upp eftersom att jag var så himla deppig igår, så kände jag att jag bara kommer sitta och vaka över henne och se så hon mår bra och då hade jag ju inte fått någon sömn. Min älskling han klarar allt och ställer upp. Men ja inatt då så sondmatade han henne bara eftersom det är lite mer bök med att flaskmata för då ska hon äta, rapa, äta och rapa och den som sover här behöver ju all sömn den kan få. Men idag så har hon både ammat på väldigt bra dom två gångerna hon ätit sen nu vid 12 så ammade hon och drack ur flaskan, hon drack 10 ml från bröstet och 15 ml från flaskan 👶🏼. Så himla duktig att hon orkade. Sen var jag ju såklart rädd att allt skulle komma upp med. Men vi gav henne flaskan, rapade och sen flaska och rapa igen och ja nu har det gått över en timma och hon lyckades faktiskt rapa 3 gånger! Hon brukar inte rapa annars. Min duktiga tjej. Så hon gör framsteg.
Nu när hon ska ha mat vid 3 så ammar jag bara tills hon är nöjd sen ger vi i sonden för vi blev så sjukt trötta båda två haha. Vi har hållit igång hela morgonen och förmiddagen, kommer ett annat inlägg sen om vad vi gjorde nyss 👶🏼❤️.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 786 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram