Exakt 1 månad kvar!!

Allmänt

Vet ni vad? Det är den 4e maj idag, vilket innebär att det är exakt en månad kvar tills jag fyller år!!! Vad fyller jag nu igen... Juste 22! Haha.. Asså alla åldrar efter 18 och 20 känns meningslösa. Eller inte lika betydelsefulla iallafall, för 22 är ingen ålder att fira... Får vänta tills jag fyller 25 då kanske ;)
Men tro inte att jag inte tycker om att bli firad! Tvärtom, jag älskar det! Allt smusslande och hemligheter innan dess hehe det är spännande fast jag är så förbannat nyfiken av mig med så jag orkar knappt vänta så fort jag får reda på att det kommer hända något snart haha! Jag vill veta direkt! Men sen är det kul att äntligen få överraskningen med :) Så ja jag längtar lite tills jag fyller år hihi :)
Ska bli spännande att se vad som händer i år :)
Minns fan knappt vad jag gjorde förra året.. Eller jo det var då jag fick smyckeskrin, en ring, en bikini och lite sånt, då älsklingen kom och överraskade mig på EM, trodde inte han skulle komma när jag fyllde år men det gjorde han och så glad jag blev då :)

Det är lite mysigt att fylla år :) Bilderna hade inget med det att göra men fina bilder från Paris, vilket var en överraskning som jag fick av älsklingen :) <3

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 114 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram