En riktig slapp dag

Allmänt

Idag var inte vädret på topp, det har regnat hela morgonen och förmiddagen. Skönt tycker jag hihi. Vi tog det lite lugnt på morgonen, kollade klart på serien vi började titta på för några dagar sen hihi. Sen så tog Tobias ansvaret och duschade vovvarna lite så dom blev rena och fina. Jag började tvätta, tog bort kuddfodrql och filtar i soffan och tvättade dom. Tyvärr så köpte vi en soffa som ej går att tvätta i maskin. Så det får vi tänka på nästa gång. Jag hade någon spray jag köpte på Mio för ett tag sen som jag sprayat soffan med så den kanske blev ”lite renare”.
Så ja inte mycket mer har jag gjort idag, skött tvätten bara, den har varit på min sida idag peppar peppar. Brukar alltid krångla efter en tvätt men nu har det gått bra med 3 tvättar och har den sista i nu.

Tog en liten powernap idag med, vi åt faktiskt lunch uppe i sängen idag, eftersom jag sprayat soffan. Så Tobias tittade på fotboll och efter vi ätit så sov jag en liten stund tills fotbollen var slut.

Fixade för en gångsskull till mitt hår idag efter duschen, eller fixade och fixade jag plattade det. Jag har nog inte haft utsläppt hår på... Ja sen sist jag var hos frissan och det var i maj. Trivs bäst i uppsatt nu och särskilt när det varit så varmt nu med. Sen nu så har jag inte känt någon mening med att ha utsläppt för håret ser för jäkligt ut, min utväxt är hur stor som helst. Jag kommer inte kunna gå till frisören förens om typ 2-3 månader haha. Men ja man får göra vad man kan med det lilla.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 205 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram