En natt i Örebro

Allmänt

Idag checkade vi ut från älskade Selma spa. Det har varit en sån härlig vistelse, åker mer än gärna dit många fler gånger även att det är en bra bit dit.
Planen för helgen var att vi skulle åka till Örebro och överraska Tobias kompis som bor här, vi skulle stå utanför hans port efter att han hade kommit hem, men vi fick reda på igår att han skulle till Stockholm över helgen så den planen sket ju sig rejält hehe. Så typiskt, men då bestämde vi oss för att ta in på scandic i Örebro en natt, Tobias hade litr poäng kvar på scandic så vi fick ett rum för 500kr. Jättebra. Så efter att vi åkte från Sunne så körde vi runt lite i omvägar, det var inte incheckning förens vid 3 så vi hade gott om tid. Vi åkte genom Nora och kollade runt lite, där utspelar sig Maria Lang filmerna, dom är så bra! Sen tog vi lite lätt lunch, korv och kaffe hihi. Går alltid hem!
Sen körde vi runt lite i Örebro och kollade innan vi körde till hotellet.
När vi kom hit och fick se rummet, herregud det var ju gigantiskt! Här kan man nästan bo länge hehe. Det fanns badkar med! Så himla härligt!
Pool hade dom med, så den badade vi i när dom öppnade den vid 4. Vi var helt ensamma, en stor pool, djup som fanken, och väldigt kall. Men vi var i ett rätt bra tag, man vande sig. Sen direkt när vi kom till rummet igen så hoppade vi i ett varmt bad. Så mysigt och härligt.
Vi satt i ett bra tag sen så gjorde vi oss iordning och gick och käkade på hotellet. Jag tog torskrygg och Tobias tog hamburgare. Så gott var det. Sen kaffe på maten såklart.

När vi kom tillbaka så la vi oss i sängen och kollade på Digiloo, jag kollade bara en stund sen tappade jag upp ett varmt bad igen, så la jag mig där i själv och filosoferade ensam. Så skönt.
Nu kollar vi på Taken som går på tvn och sen visas Hajen efter den.
Längtar till frukosten imorgon, den brukar alltid vara bra på Scandic hotell så hoppas att den är det här med. Men maten var fantastisk så frukosten borde vara bra med.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 745 visningar

Gillar

Instagram