En liten bebis full med energi đŸ‘¶đŸŒđŸ€

AllmÀnt

Nu gÄr snart ögonlocken ihop pÄ mig men för att inte komma ifrÄn det hÀr att jag ska blogga varje dag sÄ fÄr det bli ett snabbt inlÀgg.
Idag tog jag en paus ifrÄn trÀningen, jag trÀnade ju dubbelt igÄr och sÄ ja det behövdes en vilodag iallafall sÄ imorgon kör jag igen!
Jag fick faktiskt duscha helt ifred idag med hehe, Cleo somnade i min famn sÄ jag testade att lÀgga henne i sin sÀng och hon sov som en stock, till och med en stund efter att jag var fÀrdig.

Sen har vi haft mamma och pappa hĂ€r en stund idag med, dom kom vĂ€l halv 3 tiden ungefĂ€r, sĂ„ har vi Ă€tit varm smörgĂ„stĂ„rta ihop som mamma gjorde, sĂ„ mumsigt. Dom Ă„kte hem vid 7 tiden sĂ„ det blev en kortis men det var sĂ„ mysigt ❀ Som alltid.
AlltsÄ min lilla bebis hon Àr ett riktigt litet energiknippe. Inte konstigt hon blir supertrött nÀr hon vÀl blir det hehe.
Hon har sĂ€kert vĂ€nt sig till mage 60 gĂ„nger idag haha och dĂ„ har jag alltsĂ„ fĂ„tt vĂ€nda tillbaka henne 60 gĂ„nger 😂 Hon Ă€r helt galen! SĂ„ fort jag lĂ€gger ner henne och Ă€ven efter hon Ă€tit sĂ„ vĂ€nder hon sig. Ville inte hon skulle göra det direkt efter maten men det gick inte att stoppa henne men det gick bra, ingenting kom upp. Hon har inte krĂ€kts nĂ„got alls idag, Ă€ven att hon busat och hĂ„llit pĂ„ direkt efter maten. Med all energi hon gör av med sĂ„ kanske hon smĂ€lter maten fortare nu med jag vet inte, men duktig Ă€r hon iallafall, idag har hon Ă€tit superbra! Och dagarna innan med. Min duktiga lilla tjej.

Vi var nere i tv-rummet sjÀlva nu innan vi la oss, hon hade varit vaken i tre timmar och sÄ lÄg hon pÄ soffan bredvid mig, jag satt precis vid kanten och sÄ suttar hon pÄ tummen och tittar pÄ mig och sen sÄ somnade hon hehe, inte hÀnt att hon somnat bara sÄdÀr nÀr hon ligger lite konstigt, duktigt av henne men hon vaknade typ 4 minuter efter hehe men somnade om en stund till efter lite bökande.
Sen sÄ sov hon 15 min ungefÀr sÄ var det dags för mat och efter det sÄ slocknade hon, min duktiga tjej. SÄ nu hoppas vi att hon sover lÀngre Àn till 6 imorgon, hon har vaknat vid 6 tvÄ dagar i rad nu hihi. Men ja vi fÄr se.

Imorgon kommer farmor och farfar pĂ„ besök, trevligt trevligt ❀


Första duschen av hĂ„ret efter frissan, sĂ„ kort och sĂ„ fint! SĂ„ skönt att inte tappa hĂ„r sĂ„ fort jag tar i det! đŸ€


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram