En bättre natt

Allmänt

Inatt har jag sovit bättre, jag glömde till och med igårkväll att ställa klockan så jag vaknade vid halv 9. Det var skönt, efter två tidiga morgnar även att jag tycker det är mysigt att gå upp tidigt och ha hela dagen framför sig. Kanske går upp tidigt imorgon? Vi får se. Som sagt inatt sov jag bättre, inte kliat på fingrarna och det känns bättre, utslagen är kvar eller betten men det är ändå bättre.

Jag har tagit det lite lugnt nu på morgonen. Hundarna är trötta idag med efter en heldag hos farmor och farfar igår hihi. Jag ska dricka upp mitt te sen ska jag börja dagen med att städa i källaren. Det behövs.
Sen får vi se ifall jag kan vara lite på övervåningen. Igår så gjorde jag faktiskt inte mycket, fixade bara en massa tvätt och sen så sov jag ett par timmar under dagen. Jag är faktisk ledig en vecka till, börjar alltså på onsdag nästa vecka så jag har några dagar på mig att greja. Sen behöver jag vila med, den här värmen tar knäcken på mig. Snälla jag längtar så till mysiga höstkvällar, att få ha på sig tjocka kläder och bara mysa.

Idag gick jag in i vecka 25 också. Herregud tiden går så fort känns det som 👶🏼🤍 Tänk snart är hon här 🤍


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 332 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram