Du kom för sent

Allmänt

Halloj i vintervädret. Idag fick vi vakna upp till snö. Eller det snöade iallafall men det hade inte lagt sig så mycket. Jag hade så svårt att sova inatt. Jag somnade ändå hyfsat bra men jag vaknade sen vid 3 och då kunde jag inte somna om. Har läst det att den så kallade varg timmen är runt 3-4 tiden och vaknar man då så är det väldigt svårt att somna om. Det var det. Jag vet inte när jag somnade riktigt. Men halv 5 kanske. Så att vakna till snö var ju inte jättekul. Men ja som sagt det har inte lagt sig och nu när klockan är 15 så är nästan allt borta.

Jag har iallafall haft en väldigt effektiv dag. Medans Tobias tog en promenad med vovvarna så moppade jag alla golven nere, föret dammsög jag och sen moppade, det tar tid alltså, när man har så många rum och stora hehe.
Sen när dom kom hem så duschade Tobias dom och så låg dom och mös efteråt i hans knä. Jag fortsatte, så jag packade in allt skräp vi har samlat på oss under julen och åkte och slängde det.
Sen när jag kom hem så dammsög jag i källaren och slängde i en tvätt.
Så ja en hyfsat effektiv dag. Jag har legat i sängen nu en stund och kollat på youtube. Tog en värmekudde nu med på magen. Så skönt.

Om någon timma så är det dags att börja med maten. Sen blir det väl fortsatt slapp ikväll. Ska nog duscha med, sen ska vi kolla ännu en Spökjakt ikväll, den kom ut inatt så ja vi tittar på den nu ikväll.
Man har varit så bortskämd att ha haft mamma och pappa här flera dagar, nu är det bara tråkigt igen.
Dagarna går så långsamt när man inte har något direkt att göra.

Men ja snön kom ju lite försent iallafall. Så onödigt. Snöa lite under dagen sen smälta bort så det blir slaskigt istället. Onödigt.
@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 756 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram