Dödstrött

Allmänt

Åh vilken lång dag! Men så himla bra dag också :)
Det blev ett gympass på nästan en timma, har för övrigt en jäkla träningsvärk i magen redan nu och ja typ resten av kroppen också haha.. Men det är det värt ;)
Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen åkte älsklingen och jag och skulle fixa nya torkare till min bil, det slutade med att vi var runt på 4 olika bilaffärer innan vi kom till rätt... Haha frustrerad var jag om något!! Men nya torkare fick jag direkt så tack Holmgrens på engelska vägen :)

Sen åkte vi hem och hämtade Stella och lite grejer som skulle med till Öland :)
När vi skulle sätta oss i Tobias bil så hade han alla sina andra däck i baksätet så jag undrar vart fanken Stella skulle sitta.. Då säger han : vi ska åka och byta bil ;) Visste att han skulle köpa ny bil men han höll hemligt att vi skulle hämta den idag annars hade han sagt nästa fredag haha vilken buse ;)
Så det blev en tripp till engelska vägen igen fast till JL bilar och hämtade älsklingens nya bil :)
En seat Leon också men en kombi och så jäkla snygg!!! :)
Så den är vi nöjda med och särskilt han hehe :)

Sen åkte vi mot Öland då, där vi började med en kopp kaffe sen lite cheesecake tillverkning :)
Sen välkomst bål också till imorgon :) Kommer bli så gott och roligt :)
Vi var kvar på Öland till 8 ungefär, på kvällen åkte vi en bil allihopa och satte oss och fikade i bläsinge hamn men fick dock sitta i bilen för det regnade. Men det var en härlig biltur :) Svärmor fick köra Tobias bil med hehe ;)

Men nu är jag dödstrött! Imorgon väntas en lång dag med, jobb från 12 till jag vet inte när sen hem och stressa och duscha och göra sig i ordning sen åka till Öland vid halv 7-7, men jag ser fram emot dagen :) Och ännu mer till söndag men det får ni veta då varför haha ;)

Så god natt efter en lång dag från klockan 05.00 idag på morgonen tills nu haha ;)
Med en tio minuters vila på soffan hos svärföräldrarna hehe :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 239 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram