Det var sååå länge sen

Allmänt

Morning morning! Första dagen på ledigheten, jag gjorde ett litet test idag, satte klockan på 06.00 för att se om jag var pigg att komma upp, men nej jag somnade om, så vid 8 kom jag upp iallafall och det var ju hyfsat. Hade svårt att sova inatt med så det var det som ställde till det. Alltid när jag tänker att imorgon ska jag komma upp i tid då får jag ingen bra sömn under natten. Jag hade halsbränna när jag skulle somna igår, jag vaknade titt som tätt och var kissnödig, tror jag var på toan 4 gånger inatt plus en innan jag somnade. Sen hade jag såååå sjukt ont i magen, jag tänkte att shit nu händer det, snart går vattnet. Så låg och var orolig för det och kunde inte somna. Men till min glädje så var det inte dags utan jag var bara liiiiite förstoppad hihi 🙊. Så det löste sig tillslut. Men är lite seg i magen idag ändå, tung liksom. Men annars mår jag bra.

Idag gjorde jag frukost, som alltid, men en frukost som jag inte ätit på huuuur länge som helst. Detta tror jag att jag åt nästintill varje dag under alla åren som jag gick i skolan, så mamma gjorde detta till mig varje morgon 💜. Mannagrynsgröt så gott! Idag tog jag med lite kanel på men nästa gång blir det med mjölk och sylt. Plus att den ska bli lite lite tjockare för nu var det nästan bara luft men det gick att äta ändå.

Nu ska jag bara chilla en stund, sen göra mig iordning och åka och hämta varorna. Har lite kartonger i bilen med som jag måste slänga innan med så jag får plats med varorna haha.
Kommer säkert glömma. Ska försöka komma ihåg!


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 145 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram