Det blåser storm ute

Allmänt

Med hösten så medföljer även stormiga nätter, det är inte bara en frid och fröjd att det är fina färger, tända ljus och man får ha på sig gosiga kläder. Det är även blåst och storm till och från. Har märkt det att det har blåst lite till och från nu ett par dagar, nu när jag la mig då hör jag ute hur jäkla mycket det verkligen blåser. det tycker jag faktiskt är lite obehagligt, särskilt jag som är ljuskänslig med, jag vaknar för minsta lilla. Nu är det ju inte så farligt som det kan va på vintern när det snöar samtidigt men det blåser ändå tag i träden ute.
Försöka slappna av och inte tänka, bara försöka sova och det är lättare sagt än gjort, varit trött hela dagen men nej inte när det är dags att sova och imorgon är det dags för långpass, måste verkligen sova.

Sist skrev jag ju att jag hade ont i ryggen, har det lite till och från nu med men jag fick ont i handleden idag på jobbet med. Märkte det direkt när jag började jobba. Använder handlederna väldigt mycket på jobbet vilket resulterar i att det blir lite dåliga vinklar och använder händerna fel när jag inte tänker på det. Det var mycket jobb förra veckan så jag hoppas att det bara är att jag är lite sliten helt enkelt. Har smort in mig med värmande salva så hoppas det ska hjälpa över natten.

God natt på er allihopa vart ni än befinner er.
Puss och god natt.


Kvällsmaten, kaffe och clementin, mums.


@ eerikahallberg

  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram