Det är för varmt

AllmäntInnehåller affiliate-länkar

~ Inlägget innehåller annonslänkar ~

Idag har vi haft en väldigt mysig dag också. Mamma och pappa kom hit vid 2 tiden, då kollade vi på Kalmar när dom spelade eller pappa och Tobias kollade, Kalmar släppte in ett mål efter bara några minuter och sen hände inget mer i matchen haha tråkig.
Mamma och jag åkte iväg och handlade och hämtade kroppkakor. Så åt vi när vi kom hem för då var matchen slut, efter vi ätit så spelade vi ett spel, absolut överens heter det, kan länka här nedan vart det finns att köpa så kan ni läsa om det.
Tobias och jag vann iallafall, inte ofta vi vinner hehe, det var väldigt jämt.

Sen var det dags för The big final. Frankrike-Kroatien, vem skulle vinna? Vem vinner? Vem vann? Finns bara ett rätt på den: Frankrike vann! Bra bra bra säger jag bara, det var lite nervigt där ett tag för dom gjorde mål varannan gång kändes det som. Jag såg hela första halvlek sen somnade jag när andra halvlek började men jag sov bara typ 15-20 minuter och det var så skönt.
Mamma och pappa tog med sig Stella hem så nu är vi utan henne ett par dagar. Känns så tomt, men skönt med lite avlastning ibland med.

Vi satte oss ute på altanen och jag tog ett glas bubbel och älsklingen tog en öl, nu nuuu är det semester.
Det har varit så varmt idag, på övervåningen har det inte gått att vistas på, nu måste jag försöka sova även att det fortfarande är varmt och fläkten är på, klockan är ställd på 05.00 imorgon. Då får ni hänga med hela dagen, inte här då men på snapchat och instastory.

Snapchat: Eerikah
Instagram: eriiiiiika (6 st i)

God natt på er hörs imorgon.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 134 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Fobibella
Fobibella,
Köpa Aircondition ?!
nouw.com/fobibella
eerikahallberg
eerikahallberg,
Haha köpa o köpa, har fläkt det får duga, man får faktiskt klaga på att det är varmt ändån. 😊
nouw.com/eerikahallberg

Instagram