Deppig gårdag

Allmänt

Det har väl inte hänt något egentligen. Det ser likadant ut som det har gjort ett bra tag.
Vi hade lite samtal med läkaren igår och ja dom sitter fortfarande och planerar och diskuterar hur dom ska göra på bästa möjliga sätt sen när det är dags för den stora operationen. Dom kan inte besluta det helt förens dom ser när den här doctusen stänger sig, så dom ser hur hjärtat reagerar och hur allt funkar där inne.
Den hade stängts sig ytterst lite igår men inte mycket. Dom kan inte se någon förträngning för tillfället. Tar det extra lång tid innan den stänger sig så kan dom gå in och stänga den manuellt. Förhoppningvis utan operation, då går dom in via ljumsken och stänger den isåfall, så det hade ju varit det bästa. Men dom kunde inte säga HUR länge dom tänker vänta tills dess.
Så ja vi står still kan man säga. Vi blir säkerligen kvar minst 1 vecka till.
Så det var ju inget nytt så vi fick veta.

Men jag blev bara så himla deppig och ledsen igår. Det kändes verkligen hopplöst. Det känns som vi står och sparkar på samma plats hela hela hela tiden.
Jag är inte orolig egentligen för vad dom ska göra för det hoppas jag dom har stenkoll på så dom gör det bästa för Wilma. Men jag blir ledsen och nedstämd av att det tar sån tid, det gör mig orolig. Jag vill att hon ska vara bra nu så vi får komma hem och börja leva. Jag vill ta bort allt det onda så att hon bada får må bra. Hon mår ju bra överlag, utöver det här hjärtfelet. Det gör ont i mitt hjärta att tänka på att det är något fel med henne.
Jag var bara helt enkelt väldigt hormonell igår. Jag grät varje gång jag hade henne i famnen för att hon är så fin att titta på, jag gråter nu när jag skriver det här bara för att jag tänker på henne. Jag säger till mig själv så ofta jag kan: Hon mår bra och dom har koll på henne!
Men ändå så ligger det och gnager i mig. Hon ser ju ut som vilken liten frisk bebis som helst. Jag vill att det ska komma lite flyt för oss snart, snälla gud ❤️


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 990 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram