Dags att starta julen nu ❄️

Allmänt

God morgon på er allihopa, idag är det dan före dopparedagen. Jag kom upp vid 08.00 idag som jag hade planerat, trodde aldrig det skulle gå. Jag har sovit extremt bra inatt, det var väldigt länge sen jag sov såhär bra. Tack snälla Stella för att du har sovit hela natten hihi :) Hon var världens mysigaste när jag gick och la mig. Hon låg som en liten boll på min sida av sängen. Jag fick flytta på henne lite lite för att jag ens skulle få plats. Trodde hon skulle flytta sig helt då, men så fort jag hade lagt mig till rätta så kröp hon tätt intill mig och låg som en boll och hade nosen på mitt ben. Jag la täcke över henne och trodde hon skulle flytta sig men nej hon la av en djup suck och somnade. Det går inte att förklara hur mysigt det var men det var supermysigt. Även att jag inte låg så värst skönt så hade jag inte hjärta att flytta på henne 🐶💋
Så låg hon sådär i några timmar och sen så flyttade hon runt lite men jag har sovit heeeeela natten :) Superskönt verkligen.
Jag har hunnit med mycket nu, duschat, gjort alla behov med Stella, packat ut allt i bilen, gjort mig i ordning och nu ska jag åka till köpstan och handla, sen hem till mamma och pappa :)
Blev inget inlägg om hur vi ska fira jul så tänker att det kommer lite allt eftersom :)
Känner mig stressad nu så måste åka :)

Ha en fin dag allihopa 💋

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 243 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram