"Dagen kunde börjat bättre"

Allmänt

Varit och besiktigat bilen idag då, vid 8 hade vi tid direkt när dom öppnade, hade en bra känsla att det skulle gå bra, vad kunde det va som inte skulle fungera tänkte jag?
Men icke... När dom var färdiga och vi skulle få papprena så sa han som besiktigade bilen : Dagen kunde börjat bättre..
Jätte jätte roligt att höra dom orden.. Jävla piss asså.. 5 punkter som jag måste fixa innan den 26 nästa månad.. Två skit saker egentligen som inte behövdes skrivas upp tycker jag.. Tex en lampa trasig, så det är lätt fixat, och sen vindrutespolare ut funktion stod det haha men är det så jävla konstigt eller eftersom spolarvätskan nyss tog slut haha! Hade räckt med att säga det men dom kanske inte vet att det kan faktiskt ta slut och att man inte alltid kommer ihåg att man ska fylla på haha ;) Så den punkten är med lätt fixad det ska jag göra sen när jag ska till jobbet, sen lite rost på dragkroken och sen två andra grejer som jag inte riktigt fattade men det är någon slang som hänger helt åt helsike så bromsarna kan lägga av eller vad fan han sa...
Men ja då har vi lite att fixa.. Skit dag.. Inte nog med det utan utöver det så är jag piss trött! Dock har vi fått sova hela natten, jag har inte hört Stella en enda gång och vi har kört i droppar i öronen idag med :)
Så det verkar som det hjälpte lite :)
Är hon olydig nu är det nog bara för att hon löper eller något ;)

Har vilat nu en timma ca, börjar halv 2, känns som tiden går jätte sakta idag haha :)

Älskade syster <3
Som inte hade något med denna dagen att göra men bara iallafall ;)
Som för övrigt började andra året på gymnasiet igår, så kämpa på sista åren nu! :)

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 159 visningar
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram