Bosatt i Lund

Allmänt

Sent inlägg men nu blev det så, har inte riktigt haft tid eller ork, många intryck och ja vänja sig vid tanken att inte bo hemma. Vi åkte hemifrån runt 12 tiden, mamma och pappa kom förbi och sa hej då och hämtade vovvarna. Elsa fattade nog inte riktigt hon var bara glad att få åka iväg haha, men Stella kändes det som att hon fattade. Jag bar upp henne och hon var så lugn, jag pussade och gosade med henne och sa: nästa gång vi ses då har vi lillasyster med oss 👶🏼. Fällde lite tårar medans jag höll henne mem visade inte det för någon för då hade jag nog brutit ihop. Jag börjar gråta nu när jag skriver det här bara för det, usch.

Vi åkte och hämtade upp syrran vid hennes gym och sen skjutsade vi hem henne och vi följde med upp en stund för jag behövde låna toaletten hihi. Halv 2 tror jag vi kom iväg. Bilresan gick bra, Tobias var duktig och körde hela vägen, jag vilade en liten stund innan vi stannade en halvtimma innan Lund och åt mat. Husmanskost, mums det bästa. Jag tog biffar med kokt potatis, Tobias tog fisk med potatis. Så mumsigt, alldeles lagom. Sen körde vi vidare, körde till patienthotellet, parkerade tillfälligt och gick in och checkade in. Kollade in rummet, till min lycka så fanns det tv, det var svalt på rummet, fanns även en liten fläkt, sängen är hård och skön, det fanns HDMI uttag i tvn så jag kan se Skilda världar på tvn jippi!
Vi lämnade lite på rummet, sen gick vi till en annan byggnad för att fixa parkeringstillstånd så vi kan stå i parkeringshusen. Sen tillbaka till bilen, ta in alla grejer och upp på rummet igen. Sen tog vi bilen och åkte iväg lite, bara körde runt lite, hittade centrum, körde förbi botaniska trädgården som vi funderar på att besöka sen när Tobias kommer hit igen. Sen var vi hemma vid 7 tiden, la oss i sängen och slappade. Kollade på Postkodmiljonären och sen klassfesten. Tobias var trött efteråt så nu sover han hihi, så duktig som han varit idag. Jag kollar Skilda världar såklart och kan nog inte somna än för det är en riktigt livlig liten tjej i magen 👶🏼.
Det spänner så otroligt mycket på båda sidorna.

Klockan blir ställd på 8, tror frukosten var 8-09.30. Frukost ingår, för mig ingår både lunch, middag, kaffe när jag vill och sen kvällsfika, Tobias får betala när han ska äta men det var inte dyrt alls, så när jag är ensam så är det jättebra för mig att passa på att äta gratis hihi.
Sen efter frukosten imorgon tänkte vi ta en vända gill ÖoB, Tobias ville se hur det såg ut här hehe och så passar vi på att handla lite grejer till mig och hem som han ska ta med sig.

Nu ska jag försöka bli trött. Vi hörs vidare. Natti natti.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 804 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram