Besök hos kuratorn

Allmänt

Igår var vi hos kuratorn. Trodde det skulle vara jobbigare men det var mer än lättnad att få prata av sig lite om allt som hänt. Plus att vi var ju tvungna att få lite hjälp med allt sånt vi egentligen inte vill tänka på men som vi måste tänka på: ersättning.
Så hon hjälpte oss med det eller ja hon skulle ta tag i att ringa försäkringskassan och sen trygg hansa åt mig eftersom att jag ändå hann fixa en gravid försäkring så ja den kanske hjälper mig på något sätt, jag vet inte och jag orkar egentligen inte bry mig. Men räkningarna fortsätter ju tyvärr att komma efter något sånt här.
Kuratorn mejlade igår efter ett tag och sa att hon kontaktat FK och att dom fått våra uppgifter så dom skulle höra av sig till oss, skönt det så slipper vi sitta i kö en hel dag.
Så förhoppningsvis så ordnar det sig med. Vi vet på ett ungefär så som kuratorn berättade iallafall, att jag får 40 dagar tillfällig FP och Tobias får 20, sen efter det får vi sjukskriva oss.
Våran kontaktsjuksköterska från Lund ringde även igår och pratade lite allmänt. Vi ska tillbaka dit om en månad ungefär och bara prata och få träffa läkarna och ja kanske få reda på lite mer. Om vi vill det, annars bara sitta och prata. Sen så tyckte hon att vi skulle ta tag i sjukskrivningen direkt så det är färdigt eller blir färdigt tills det är dags. Hon frågade om vi ville ringa själva eller om hon skulle göra det. Så jag sa att hon får jättegärna göra det, för då ska man förklara allt på telefon först sen får man komma till vårdcentralen. Så hon fixar den jobbiga biten sen kanske dom hör av sig till oss om ett möte, vi skulle höras av i veckan eller nästa vecka, hon har verkligen varit en klippa, stöttat oss från början till slut.
Så vi behövde inte oroa oss för något sånt här nu utan hon skulle hjälpa oss så mycket hon kan, det är ändå skönt, för ja på något vis så måste vi få pengar annars klarar vi oss inte, även att pengar känns som en världslig sak så behövs det tyvärr.
Jag vill bara ha pengar så jag kunde skämma bort Wilma, det hade inte gått att neka henne någonting så söt som hon var, hon hade fått allt hon pekat på 😭❤️
Idag känns det extra jobbigt att tänka på henne, säkert bara för att jag ska träffa en kompis ikväll och jag vet att det kommer bli superjobbigt ❤️


Blomberget som bara växer ❤️

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 1 363 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram