Begravningsbyrån

Allmänt

Usch ja idag var vi på begravningsbyrån. Även att livet är totalt jävla skit och åt helvete just nu så måste vi ta tag i dom tråkigaste delarna. Sitta och planera för min dotters begravning. Alltså det känns så fruktansvärt, jag kan inte ta in det här alls. Jag vill inte ta in det. Det enda jag vill är att begravningen ska bli den finaste avslutningen för min lilla tjej. Men jag vill så ha henne här. Jag fasar inför begravningen, det kommer vara det absolut jobbigaste jag kommer vara med om. Det är för jävligt att man ska behöva vara med om sånt här. Det var ju Wilma som skulle få begrava oss, vi ska inte behöva begrava henne 😭. Fy fan.
Men det kommer bli en fin och minnesvärd begravning. Det kommer bara vara familjen, dom som har träffat henne. Även att vi skulle vilja att alla ska få vara med och ta farväl så är det ändå skönast för oss att bara vara familjen.
Det kommer att komma in en annons i Ölandsbladet nu på lördag, ni vet ju vid det här laget att hon var ett litet hjärtebarn, så vill man hjälpa henne och oss får man jättegärna sätta in något på Hjärtebarnsfonden. Men det kommer stå i annonsen och då får man ringa till Begravningsbyrån och säga att man satt in så får vi veta vilka ni är som tänkt på oss.
Min lilla tjej är värd det bästa och det räcker gott och väl för mig eller ja oss att ni tänker på oss den sorgliga dagen.
Vi är så tacksamma också för alla er som skickat blommor till oss, dom har kört med blombud nu här till oss i två dagar, det är så skönt att veta att ni tänker på oss ❤️.

Vi kommer ta oss ur det här, det är fruktansvärt jobbigt, jag är en sån som gärna behöver prata och prata och gärna prata lite till, någon som vill skriva till mig, var inte rädda för att ni tränger er på, jag svarar när jag kan och ja jag har hur mycket tid som helst ❤️

Det var själaringning idag med i kyrkan, vi åkte bort dit och lyssnade när dom ringde för våran älskade dotter ❤️.


Min älskade flicka, så fridfull och så oerhört söt. Jag kan inte förstå att jag fick en sån söt dotter som dig som jag helst av allt i hela världen hade velat behålla. Du var ju mitt allt, du tog mig med storm, min underbara bebis, jag vill bara omfamna dig och pussa på dig ❤️

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 2 095 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram