Barnmorskan 👶🏼

Allmänt

Idag har jag varit hos barnmorskan, var där vid 11, brukar alltid vara vid 8 men idag var det rätt skönt faktiskt så jag slapp gå upp för tidigt hihi.
Var lite nervös för engångsskull, mest för mitt järnvärde eftersom det var lite lågt sist. Men jag har verkligen kört på med järnet strikt.
Och idag var det bra, både blodtryck och järnvärdet var bra, så det kända skönt. Kommer nog trappa ner lite på det nu ett tag, inte köra lika hårt för jag har blivit lite hård i magen och det är jobbigt. Men såklart om jag känner mig trött eller svag så kör jag på. Men det var skönt att allt såg bra ut, hjärtljuden var bra med, magen hade inte växt sen sist, men jag tror hon mätte fel, för det gjorde hon förra gången och då mätte hon en extra gång men samtidigt så sjunker ju magen lite nu med, så det var ingenting att bli orolig över. Jag har legat exakt på kurvan hela tiden så nu mot slutet ja, det är så. Tror hon kommer få en annan längd nästa gång hehe.

Efter besöket så åkte jag till djuraffären och köpte lite mer mat till Elsa, sen hämtade ut paket.
När jag kom hem så hade jag velat lägga mig på soffan men jag gjorde inte det utan jag ställde mig i köket och bakade istället. Det blev chokladbollar och ”Gunilla” kakor, dom smakar som sirapskakor. Så sjukt goda! Brukar väga varje kaka men det hade jag inte lust med idag så dom blev lite större än vanligt men dom var nästan godare så hihi.
Efter det så la jag mig på soffan, började titta på en ny serie, Lyckoviken på Viaplay, sett dom 4 första avsnitten som kommit, riktigt bra är den faktiskt.
När jag hade sett klart så tog jag mig faktiskt ut på en liten kvällspromenad med hundarna. Det var riktigt skönt väder, slutat blåsa med, annars idag har det nästan känts som storm haha.
Så det tyckte dom nog var skönt med.
Jag håller på att laga lite mat nu, potatis, fisk, sås och ärtor, mums mums.

Hoppas på bra väder imorgon med 🤍

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 337 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram