Bara för att jag sa så

Allmänt

God kväll hörni. Herregud vad jag är trött. Jag skulle kunna somna nu, jag försöker till 100% att hålla mig vaken. Men efter jag skrivit färdigt så ska jag diska lite och sen ge hundarna mat.
Jag har jobbat idag och ska jobba imorgon med, det har varit väldigt mycket folk idag. Dagen har gått väldigt fort.
Men hörni, var det igår som jag skrev lite om graviditeten? Ja det var det nog. Allt var så himla bra och bla bla bla, men inatt hade jag det jobbigt. Eller jobbigt och jobbigt men jag åt popcorn igårkväll och efter det så fick jag uppstötningar. Jag kunde inte ligga på sidan, inte på ryggen, jag kunde knappt sitta upp utan att det var jobbigt.
Det var 100 grader varmt i sovrummet så jag fick verkligen ingen ro. Jag hade en mygga som flög vid mig hela natten. Åh så trött på att bli biten varje dag nu!
Men jag kände mig ändå ganska pigg på morgonen, även att jag knappt sovit. Men nu ikväll herregud.
Sen under dagen på jobbet har jag haft ont i ryggen, foglossning, och nästan mått illa, eller inte illa men känt att något inte var helt okej liksom. Tror det var för att jag var varm, det kliade men jag höll mig från att klia och sen ja bara lite allmänt seg efter den här jobbiga veckan.
Jag hoppas verkligen jag får sova inatt.
Kul att det ändrade sig på en dag bara för att jag skrev om det igår haha.

Nej nu ska jag resa mig från soffan, kommer nog knappt komma upp, har så ont i svanken, satte mig ner en stund efter jobbet innan jag skulle laga mat och jag kunde knappt komma upp och knappt gå. Ajaja stackars mig.


Två trötta hundar som ska få lite mat!

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 392 visningar

Gillar

Kommentarer

Instagram