Baka hela dagen lång

Allmänt

Nu har det varit tyst här ett tag, men ja jag har inte haft lusten riktigt. Jag har varit väldigt nere dom senaste dagarna. Gråtit till och från hela dagarna och bara känt att allt är helt meningslöst.
Men idag då har jag verkligen haft tankarna på annat håll. Jag har nämligen tillbringat den större delen av dagen i mitt underbara kök. Herregud nu är jag helt slut! Jag har bakat hela dagen. Jag har bakat 4 olika grejer och sen har jag lagat mat också. Men ja från klockan halv 1 ungefär till klockan 9, med ett break på kanske 1.5 timma när jag slog in paket och åkte bort till graven. Och ätit middag förstås. Annars har jag bakat.
Jag kan nog tycka att allt jag bakade blev bra. Och väldigt gott.
Hallongrottorna blev inte dom vackraste men jag gjorde dom nu sent ikväll och jag blev supertrött efter att jag hade blandat ingredienserna så ja det blev lite hipsan hapsan men det är ju smaken som är viktigast och jag har såklart provsmakat allting idag.
Supergott allting.

Det jag har bakat är:
Mini snickerskakor
Chokladmuffins
Saffranskaka (vegansk)
Hallongrottor

Middagen jag lagade idag var pasta med kyckling/grönsakssås. Alltså så gott. Första gången jag använde färsk pasta med och det blev så otroligt gott. Vände ner pastan i såsen så det blev sådär geggigt och gott.

Jag är nöjd med dagen och jag hoppas jag kommer sova hela natten nu utan några uppvak.
Det har varit skönt idag att tänka på något annat för en stund. Även att Wilma är med mig i tankarna hela tiden men då har jag kunnat tänka på henne med glädje.
Jag kommer aldrig kunna säga att jag slutat tänka på henne. För jag tänker på henne varje sekund. Vad jag än gör så påminns jag av hur livet kunde varit nu.
Idag skulle hon även blivit tre månader och vi hade förhoppningsvis varit hemma från sjukhuset. Min lilla älskade Wilma. Mamma saknar dig så förbannat mycket och jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra 😭💔❤️
Mitt lilla änglabarn 👼🏼❤️


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 672 visningar

Gillar

Kommentarer

LT,
Fint, vad bra det blev! 😊
skdlneel.se
eerikahallberg
eerikahallberg,
tack snälla 😊
nouw.com/eerikahallberg

Instagram