Är motivationen tillbaka?

Allmänt

God kväll alla fina. Hoppas ni haft en bra dag. Det har jag haft. Idag hade vi desto mer att göra på jobbet till skillnad från igår. Så jag blev så trött utav det istället, fast bättre att jobba hårt än att bli trött av att det inte händer något. Jag slutade vid 4, jag struntade i att åka runt på stan och handla, jag gör det med syrran, mycket roligare att göra det tillsammans.
Det jag gjorde efter att jag hade slutat var att ringa och beställa sushi och medans jag väntade på det så gick jag in på Åhléns, det jag köpte där får ni se i ett annat inlägg. Är supernöjd med det iallafall.
Sen bar det av hemåt, ett stopp på kvantum och handlade lite nödvändigheter, sen hämtade jag paket och seeeen hem.
Packade upp det jag hade handlat och sen trots huvudvärk och extremt trött så bytte jag om till träningskläder och gick ner och körde ett kanonpass.
Kan det vara så att motivationen har vänt nu? Tycker jag det är roligt att träna nu? Det känns som det, så hoppas verkligen att det håller i sig. Lite variation, jag har skrivit ner ett schema för allt som kroppen behöver så kan jag variera lite att ibland bara köra mage och ben till exempel och ibland bara armar, rygg och ben. Så detta schemat känns bra och som sagt jag vill inte ha muskler jag vill hålla mig i form bara.

Tog en låg härlig dusch efteråt, det var välbehövligt. Så har jag avnjutit min underbara sushi för ett tag sen och nu är det dags för kaffe.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 118 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram