April april

Allmänt

April april din dumma sill.
Nu är vi inne i april månad, tiden går så fort. Det är bara två månader kvar till sommaren ungefär. Känns inte som det när jag tittar ut genom fönstret. Blåser storm och är svinkallt.
Har ni lyckats lura någon idag? Jag lurade mamma innan, dom ska komma hit idag men sa att Tobias hade blivit magsjuk eller matförgiftad så vi fick ställa in och ja hon gick på det haha.
Vi var uppe vid 9 idag, åt lite frukost och sen skulle vi göra oss iordning, då plingar det på dörren. Då är det våran söta lilla granne som vill komma och leka med Stella och självklart fick hon det, dom var ute i blåsten och busade massor medans Tobias och jag gjorde oss iordning för vi skulle ta en tripp till ÖB.
Så dom lekte medans vi gjorde oss klara. Så fick hon massor med godis med sig hem eftersom vi inte var hemma när det var påskkäringsdags. Hon blev så glad och tacksam för det :) Söta och snälla uppfostrade barn :).
Så tog vi en tur till ÖB och sen körde vi en omväg hem. Nu kommer mamma och pappa snart och jag har svidat om, denna mysiga tröjan alltså jag älskar den. Så mjuk och härlig och älskar militär/camouflagemönster.
Den är inköpt på Gina Tricot.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 320 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram