Älskar regn! (För tillfället)

Allmänt

Godkväll alla fina, tänkte bara kika in här lite snabbt, ska försöka hålla det att ha minst 2 inlägg om dagen, börjar gå bättre och bättre med bloggen nu så det ger mig mer motivation till att ta mig tiden att skriva olika inlägg. All kärlek till alla er som läser, ni är guld värda ❤️.

Jobbet har gått bra idag även att det var kämpigt, så trött i huvudet, huvudvärk, snuvig, ingen röst, allmänt risig. Inte roligt. Trodde aldrig dagen skulle ta slut men den har flutit på och vi har haft lite att göra hela tiden så det är skönt, då går tiden fort. Imorgon är jobbposter egentligen 11-16 men jag ska jobba 11-19 istället så får jag igen några timmar. Hoppas och hoppas att jag känner mig bättre imorgon. Fick kli i halsen så fort jag la mig nu, men brukar få det på kvällarna. Börjar nog gå mot det bättre hoppas jag.

Det har regnat hela kvällen och tyckte det såg ut så på väderappen att det ska regna imorgon med! Älskar regn, just nu bara, så all snö försvinner. Jippi jippi. Snart är det vår, hoppas jag. Kanske inte ska bli allt för glad i onödan.

Nu ska vi sova, Stella ligger tätt intill mig och snarkar värre än någonsin hihi. Hon är supertrött verkar det som. Så ska mysa ner mig mot henne, det är så mysigt att känna hennes varma lilla håriga kropp och höra hur djupt hon andas när hon sover tungt.

God natt med er.
Puss.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram