Allergisk reaktion?!

Allmänt

God morgon hörni, idag är det verkligen god moroten, jag har sovit så otroligt bra inatt, det var länge sen jag fick sova såhär bra.
Kom hem igår efter en helvetes eftermiddag/kväll, jag var helt slut. Fick så ont i magen när jag körde hem, kändes som att jag skulle kräkas. Var så stressad hela kvällen för det var så mycket att göra och vi hade mycket att göra med städning och allt. Men nu släpper jag det, nu är det helg. Som sagt jag sov väldigt bra, Tobias hade nästan somnat när jag kom hem, han sov uppe i sängen och tyckte det var behagligt men jag tyckte det var lite för varmt så jag låg själv på soffan inatt och det har varit så svalt och skönt, nästan så att jag frös.
Stella kom ner efter 5 när Tobias åkte till jobbet så låg hon hos mig i soffan och sov hela tiden tills jag vaknade kvart över 8, hon låg kvar på samma ställe tätt tätt intill mig så himla mysigt.
Var egentligen pigg när Tobias åkte efter 5 men sen la jag mig på något skönt sätt och Stella var ju så mysig så då somnade jag.

Men nu har jag varit uppe ett tag, varit ute med Stella, dammsugit lite, lagt i en tvätt, ätit frukost och snart ska jag lägga i en till tvätt.
Ska faktiskt ge mig ut och springa sen, vill verkligen, får se hur det känns med benet.

Trot jag fick en allergisk reaktion nu, jag har inte ätit så mycket frukost, var bara sugen på något lätt så tog kaffe och en persika. Efter att jag ätit upp persikan så började det klia runt hela munnen och inne i munnen. Det syns inga märken eller något men det liksom stramar och bara känns obehagligt. Är jag allergisk då? Kan va så. Persika som är så gott. Måste nog bara vara färsk persika då för när jag har ätit persikohalvor på burk så har det aldrig varit några problem.
Hoppas det går över snart, jätteirriterande.


@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 134 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Instagram