Alla hjärtans dag

Allmänt

Ingen som har gått miste om att det varit alla hjärtans dag idag va :) Haft en riktigt bra dag, börja dagen med ett besök hos frisören och alltid lika nöjd när jag går därifrån :)
Sen jobba 11-16 och det var väldigt lugnt idag på jobbet, alla andra höll väl på att stressa runt och köpa blommor istället haha :)
Sen efter jobbet åkte jag till Öland igen och hämtade hem Stella, var där ett tag och drack kaffe och pratade massor :)
Stella var helt slut! Så hoppas hon är trött hela natten sen med ;)

Var hemma efter klockan 6 så då gjorde älsklingen och jag oss i ordning sen skulle vi ut och käka med Frida och hennes kille Victor :) Så vi hämtade upp dom sen drog vi vidare till restaurangen och det blev Stekhuset! Och tre rätters haha så nu är vi så mätta som det bara går att bli! Men riktigt trevligt var det, verkligen super trevligt :)

Nu ligger vi på soffan allihopa och halvsover haha ne men jag är sjukt trött men har så många program att se ifatt! Så ska titta en stund till. Börjar halv 2 imorgon så det blir sovmorgon ifall jag vill :)

Hoppa ni alla haft en mysig dag ❤

Jag fick choklad av älsklingen och en jättefin rosa gymväska :) Vi hade tänkt lika där för älsklingen fick en weekend bag av mig! Riktigt stor var den :) Och super fin :)
Sen fick vi en jättesöt fin ljusstake av svärföräldrarna med :) Kommer lysa så fint! :)

Nya frillan med vad tycks? :)


/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • Nära Kalmar

Gillar

Kommentarer

Instagram