35 min promenad i värmen ☀️💛

Allmänt

Trodde inte det skulle ske men jag tog mig faktiskt en powerwalk på 35 minuter. Var så skönt att bara gå, lyssnade på podd under tiden, ett snabbt tempo i värmen, så skönt att svettas då känns det verkligen.
När jag kom hem igen så startade jag en tvätt till, har slappat lite på soffan nu, börjar nästan bli trött, skulle kunna somna. Men icke, måste planera dagen nu hur jag ska lägga upp allt. Jag dricker en Nocco, behöver lite energi så att hjärnan är med. Det är inte så värst mycket kvar att göra som tar tid. Jag har städat hela huset. Det ska bara dukas lite fint, jag ska skiva upp lite grönsaker, ta fram lite plåtar till maten, jag har inte bestämt mig om jag ska förbereda efterrätten nu innan eller om jag gör det ett tag innan vi ska äta det. Hmm svårt det där alltså. Kanske lägger upp allt i bunkar och sen blandar ihop det när vi ska äta, det kan jag nog göra.
Tobias ligger ute och solar, han är galen i solen. Jag fick ju iallafall lite D vitamin under promenaden men jag kände hur näsan och ögonen började klia. Jag blir alltid så trött när jag solar med så jag får sola imorgon istället när vi inte ska göra något speciellt.

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 124 visningar
  • Nära Färjestaden

Gillar

Kommentarer

Instagram