2 nya projekt đŸ€©

AllmÀnt

Jag kom upp i vÀldigt god tid idag med. SÄ det blev en morgonpromenad med vovvarna igen. Jag förstÄr inte, vart fick jag min energi ifrÄn? IgÄr sÄ vilade jag inget, jag var heller inte trött pÄ kvÀllen, tror inte jag somnade förens 12. Idag likasÄ, har gjort lite mer idag Àn igÄr, visst det blev mÄnga promenader igÄr men jag gjorde inte sÄ mycket annat. Idag dÀremot har jag gjort lite annat.

Men det var en annan sak jag skulle skriva om. Vi har nÀmligen pÄbörjat tvÄ nya projekt hÀr hemma och det Àr sÄ spÀnnande. NÀr jag sÀger vi sÄ Àr det Tobias hihi.
Hans bror hörde av sig för ett tag sen och frÄgade om han skulle fixa iordning lite hÀr. TvÄ saker vi har pratat ett tag om. SÄ det ska vi göra.
Det ena Àr en sak i kÀllaren. Först var tanken att vi skulle göra om trappan ner, men sen bestÀmde jag att vi struntar i det, det behöver inte vara nÄgon fin trappa ner nÀr det ÀndÄ bara Àr en kÀllaren. Det var Tobias med pÄ, den funkar bra den trappan.
Men det vi ska göra dÄ Àr att mÄla om vÀggarna frÄn trappan och ner till lilla entrén, precis nedanför trappan. Tror vi har bestÀmt fÀrg. Det ska nog bli nÄgon mörkare grÄ tror jag, sen mÄla om rÀcket med och dÄ föreslog jag att det skulle bli svart. Tror det kan bli jÀkligt snyggt och det tror Tobias med.
Sen nere vid lilla entrén dÄ sÄ har det varit plastmatta. Den har Tobias rivit bort nu sÄ det ska fÄ andas lite tills han och hans bror ska börja jobba med det. SÄ dÀr Àr tanken att det ska vara klinkers. En grÄ nyans Àven dÀr, sÄ gÄr det i grÄtt och svart. Sen Àr ju trappan typ gul men det kanske man kan göra nÄgot Ät i framtiden. Men som sagt det Àr inte prio.
Åh det kommer bli sĂ„ snyggt! Det rĂ€cker med att bara göra smĂ„ saker för att fĂ„ det frĂ€scht och fint.

Sen projekt nummer tvÄ. Vi har 2 badrum och en WC. WC ligger i köket, en liten skit toa som vi sÀger men den Àr ÀndÄ bra att ha. Jag var sugen pÄ att flytta upp tvÀttstugan och ha dÀr men det struntar vi i för det Àr nog ÀndÄ ganska bra att ha 3 toaletter.
SÄ dÀr ska vi göra om sÄ sen blir lite frÀschare och snyggare. Tobias har rivit tapeten, tagit bort det fula kaklet som satt dÀr, lite kvar men handfatet Àr i vÀgen sÄ det fÄr han ta bort nÀr dom ska börja sen. DÀr ska vi Àven dÄ mÄla om hela rummet i en fÀrg istÀllet för 2 som det varit nu. Det ska bli nÄgon lite ljusare grön fÀrg, om ni har sett och tÀnkt pÄ fÀrgen i vÄrt sovrum, ungefÀr sÄ fast lite ljusare, tror jag att vi har bestÀmt oss för.
Sen ska golvet bytas, eller det ska rÀttare sagt bara lÀggas pÄ en plastmatta, just nu Àr det klinkers dÀr. Men vi har plastmattor i dom andra badrummen med. SÄ det ska vara nÄgon lite mörkare variant med lite mönster i. Det kommer bli sÄ snyggt!
Sen lite smĂ„ piff för att göra det snyggt, ny spegel, lampa, toalettrullshĂ„llare, handdukshĂ„llare och lite sĂ„nt dĂ€r. Det kommer ocksĂ„ bli sĂ„ fint! Är sĂ„ förvĂ€ntansfull! Dom ska börja med toaletten men dom ska hjĂ€lpas Ă„t sĂ„ dom Ă€r nog lite överallt bĂ„da tvĂ„ men tanken Ă€r att toaletten ska vara klar till jul iallafall. Tror dom skulle börja lite nĂ€sta helg. SĂ„ roligt! Ni fĂ„r se lite förebilder nu och ja sen resultatet nĂ€r det Ă€r fĂ€rdigt. SĂ„ spĂ€nnande de ska bli!


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Instagram