1 mars

Allmänt

Då var vi inne i mars, redan säger jag. Tiden går så jäkla fort.. Det var nyss nyår haha.. Men ja det är ju bra då står inte tiden still iallafall och Paris resan kommer allt närmre och närmre :) Den jag ser fram emot :) Känner att jag behöver komma iväg och få lite ny energi men som sagt det är ett tag till tills dess.. Har man något att längta efter :)

Idag har dagen bestått av jobb i ett x antal timmar. Först körde jag ifrån älsklingen idag tidigt på morgonen sen var jag på jobbet och hade frukost för en person, men det gick bra dock var jag orolig att han inte var där för det stod ingen bil på parkeringen.. Så hade inte blivit jätteglad om det hade visats sig att han inte hade dykt upp ;)
Men han var nog fågelskådare eller något sådant så etter 8 kom han tillbaka och åt frukost sen checkade han ut vid typ halv 10, sen har jag städat rum idag med så blev kvar på jobbet ett tag :) Men var skönt att ha fått det gjort :)

Sen har jag inte gjort ett endaste dugg idag... Skulle tränat men nej min kropp orkade inte det idag.. Helt slutkörd är jag...
Så har tittar på tv och skidor, 5 milen, Sverige lyckades tills slut ta sig en brons medalj hehe ;) Men det var på håret!
Det höll ju på i över 2 timmar så efter 1 timma somnade jag och sov 30-40 min hehe sen kollade jag sista :) Ligger fortfarande i soffan är så uttråkad... Vet inte vad jag ska göra... Vill bara sova egentligen men nej det får jag vänta med :)

Igår var vi ju och åt på Robertos, jag tog en gyrostallrik och en halv flaska vin, riktigt gott var det och jag blev inte sådär äckligt proppmätt som jag annars brukar bli, så det var skönt :) Sen efter det var vi hemma hos älsklingen och då bjöds det på en god kaka och tråkig melodifestival haha... Igår var dom riktigt dåliga allihopa... Inte en enda bra! Riktigt besviken på Måns Zelmerlöw.. Inte hans stil och fjantigt och löjligt med massa små tecknade figurer i scenografin... Inte bra jobbat!
Men en riktigt trevlig kväll hade jag med mycket skratt och skrattutbrott haha :)


Gårdagens outfit

/ eerikahallberg

@ eerikahallberg

  • Allmänt
  • 130 visningar
  • Nära Sverige

Gillar

Kommentarer

Instagram