Ojojoj! Nu är dagen här, dagen vi alla har väntat på! BF dagen! Men. Ingen bebis än haha. Men dagen är lång man vet aldrig. Så svårt att veta när det är dags känner jag. Ibland inbillar jag mig saker och tror att nu händer det men sen försvinner det. Jag önskar bara att det snart är dags så jag slipper igångsättning. Jag vill ha det naturligt. Men ja man vet aldrig.
Gjorde en omröstning på instagram igår och dom flesta tror att hon kommer på tisdag. Så ja vi får se. Jag hoppas på måndag hellre då, den 23 september. För det är ett väldigt speciellt datum, det är datumet jag och Tobias träffades för allra första gången. Det hade varit häftigt, då kommer vi aldrig glömma den dagen 👶🏼.

Vad tror ni? När tror ni hon behagar att komma ut? 👶🏼.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer

Ojoj vad jag var trött idag också. Jag kände mig helt tom på energi, hade egentligen inte lust till någonting. Men jag försökte och hoppades på att jag skulle pigga upp mig lite. Men jag tror jag vet vad det var för. Jag har haft uppehåll från mina järndroppar nu ett tag just för att jag känt mig hyfsat pigg allmänt liksom. Får så himla fula tänder av dom så nu har jag fått tillbaka min färg på tänderna när jag hade uppehåll. Men jag tänkte att jag testar att ta dom idag, jag tog direkt efter lunchen och sen tog jag en gång till innan vi åkte iväg, och ja det var det som behövdes. Jag kände mig jättepigg och lätt när vi gick till bilen. Det kändes jättebra. Jag har tagit dom 5/6 gånger idag så det var väldigt bra! Har inte sovit något alls idag heller, inte ens känt mig trött och velat sova. Då får jag köra på med dom nu ett tag till och fixa mina tänder efter att jag slutat med dom haha.
Som sagt jag ska ta dom 6 gånger per dag och sååååå roligt är det inte att borsta tänderna. Det fastnar ju liksom på tänderna så dom ser nästan svarta eller genomskinliga ut. Hade fått tillbaka min färg men hoppas det inte sabbas helt nu på ett par dagar.


Och som ni ser, bebisen ligger kvar där inne 👶🏼.


@ eerikahallberg

Gillar

Kommentarer