Uppdatering om veckan som gått och helgens händelser

De senaste dagarna har rusat i väg känns det lite som. På onsdag kväll var jag och Elmo och åt Pizza till Mr banks så det var mysigt och gott och lite vardagslyx i regnvädret. Senare damsugade faktiskt Elmo och jag stickade i väntan på Maria Wern. Hade ju tänkt åka på bodycombat men kände att den kvällen skulle jag och Elmo vara tillsammans då vi ändå hade en liten date där me Mr banks.

I torsdags lunchade jag och Victoria upp fisksopporna jag hade köpt som skulle gått it inom kort. Man kan ju liksom hellre luncha tillsammans om man ändå är ledig och int vill ha en tråkig hemma dag. Vi gjorde också en fruktsallad lite senare men vet ni kaffet är nog kämpigt att få ner om det inte är något chokladigt så sa nog att det var sistagången med fruktsallad åtminstone med kaffe, kanske fruktsallad på glass då eller något.

Idag har det varit en lika regnig dag som i onsdags, alltså fy vad tråkigt väder jag bokstavlig hatar sånt här när det är grått, vått och kallt med en kall vind. Jag har varit i kronoby och vill egentligen fara på gym idag eftersom det inte blev av igår men gymmen här i kronoby är inget att skryta med så hade ingen lust att ta mig till idrottshallen här. På eftermiddagen fick jag nog och bestämde att jag tar en länk mellan skurarna, gick sisådär. Halvvägs började regent igen ösa ner men egentligen var det inte regnet som störde mig utan den där jäkla blåsten. En tur mådde jag riktigt piss där då det var så tungt men envis som man är fortsätter man. Jag vet int om det var så bra ide för har haft ett bakomliggande illamående hela kvällen och ek huvudvärk som börjar bulta nu lite. Har varit enormt törstig så har druckit ett hav snart känns det som. Men ja det var inte alls roligt och inte kände jag att det gav mig glädje idag häller, men det var skönt att komma ut men kommer nog aldrig ta mig ut på nån länk om det är sådant här väder och tänka ”mellan skurarna” .

Hemma gjorde jag lite utfallssteg och ja det känns nu och det brukar ju bli värre andra dagen. Är nog läge att börja träna upp musklerna lite tänker jag men skönt med lite träningsvärk ibland.

Skönt me helg nu, imorgon skall jag och Elmo tillsammans med Elmos vänner till Uleåborg och shoppa så borde släcka lampan nu, för hörde just att vi skulle åka iväg kl 7.... Vädret värkar inte vara bättre imorgon så passar bra me lite shopping då.

På söndag har min brors flickvän födelsedagskaffe så då skall vi och fira henne. På kvällen skall jag veckohandla medan Elmo sticker iväg på sina träningar.

På måndag börjar jag jobba, vill inte tänk på det nu är så nervös men vad skall det inte blir bra. Men först helg nu gonatt på det!

Kram Erica

Gillar