Morgonrutin

Min morgon rutin en ledig dag som idag typ!
Alarm på 7.00 och snooza till 7.30. Jag är absolut ingen såndär människa som har massa serum jag smörjer in mig i. Jag hade en tid fått riktigt feelis att börja ta hand om min hy efter att jag kollat på Bianca Ingrosso på youtube. Då började jag alltid med att tvätta ansiktet på morgonen och lägga en fultighetskräm på, men insåg att detta var för jobbigt. Jag önskar jag skulle vara en såndär människa som haft intresse men det liksom bara känns för jobbigt. Tycker mig fått rynkor i pannan hahah så kanske jag påriktigt borde börja göra det till en rutin att smörja in min hy lite mera. Idag stiger jag bara upp bostar tänderna och håret och lägger lite maskara och täcker de finnar som sticker ut lite extra. Sen sätter jag mig i soffan och skrollar igenom telefonen, snapchat och instagram typ.
En kvart senare börjar jag göra frukost och idag blir det flingor en av mina absoluta favoriter nu förtiden med sylt på. Efter det börjar dagen då lite beroende på vad jag har för program.

Idag är tanken misstänker jag att träffa Victoria och Noelle borde ta och höra med dem vad deras planer är, men först skall jag njuta av min frukost. He va he!

Mysi vy från mitt fönster

Kram Erica

Gillar

Kommentarer