Veckans planer

En väldigt gammal selfie som jag aldrig publicerat, nu kommer den ut två år senare(?) här på bloggeeeen, tyckte den va lite fin <3

HEJ PÅ ER!!! Jag tänkte berätta lite om hur min vecka ser ut, eller ah det som är kvar av den hihi. Jag har inte uppdaterat så mycket om vad jag gjort de senaste dagarna så allt ni behöver veta och vad jag gjort/kommer göra kommer NU:

Måndag:
- Jobbade till 16.00, kom hem och kollade igenom youtube, serier, filmer... myste helt enkelt!!
- På kvällen åt jag glass och kollade på film med min lillasyster.

Tisdag:
- SOVMORGON!!! Köpte med mig McDonalds frukost och tog med mig hem och åt framför julkalendern. Runt 14 tiden bar de av mot jobbet.
- Kom hem runt 19.00 och därefter åt jag kvällsmat och kollade på en serie som heter semester. Den finns på tv4play och är lite likt serien SKAM ni vet, han snygga killen från skam är även huvudpersonen i semester så in och kika. ;)

Onsdag:
- SOVMORGON igen? Omghaad. Sov ut, åt mat innan jag började jobbet återigen vid 14 tiden.
- Kom hem på kvällen och mötte upp Elin, Julia och Wilma (Thelin ni vet, ah ni vet vad bra). Vi köpte med oss massa mat från donken, max och snacks från affären och drog hem till mig och myste. <3 Oj så skoj.

Torsdag:
- Idag ska jag först och främst jobba till 16.00. När jag kommer hem ska jag fixa mig lite, äta gröt? Hahaha det ska jag faktiskt, sedan ska jag och min familj gå på Lucia!!! Mysigt värre <3

Fredag:
- JOOOOBBB + utgång med girlsen.

Lördag:
- Ska träffa mitt gäng runt 12.00 tiden för julfika och mys. Vi ska även sätta oss i kö på nätet för vi ska nämligen försöka få biljetter till...TOMORROWLAND 2019!!!! Hoppas verkligen vi får, hade verkligen varit en dröm. Vi ska nämligen tågluffa nästa sommar och då hade vi tänkt göra ett stopp i Belgien och gå på tomorrowland, festivalen!!!!
- Ska åka till Ljungby med förhoppningvis Julia för att festa med mina älsklingar!!! Är så taggad, har saknat alla så så mycket så detta ska verkligen bli så kul.

Söndag:
- Hmmm inget planerat än sålänge, vi får se helt enkelt hur söndagen kommer se ut!!! Lär väl bli mys här med antar jag hihi.

/ E

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

linneahedberg
linneahedberg,
Låter som en skönt vecka! Håller tummarna för att ni får tag i biljetter!!
nouw.com/linneahedberg
eemmawallin
eemmawallin,
Jaa!! hoppas verkligen också, det hade varit såååå kul!!!!
nouw.com/eemmawallin
juliagronwall
juliagronwall,
vilka fransar!!
nouw.com/juliagronwall
alvanannykarlsson
alvanannykarlsson,
linndossing
linndossing,
Men guuud så snygg du är dååå
nouw.com/linndossing
sofieevelina
sofieevelina,
Låter ju som riktiga superplaner! 😃
nouw.com/sofieevelina