Snapshots från helgen

HEJSVEJS!!!! Har varit sämst på uppdatering de senaste dagarna MEEEEN nu kommer lite snapshots från helgen iallafall!! Ni kommer säkert förstå varför det blivit färre inlägg, för lovar, helgen var rolig ;)

FREDAG:

Pizza hos Elin innan utgång i Växjö med gänget!!!! Såå kul det var. Har aldrig varit och festat på en klubb i Växjö men vi var på ett ställe som heter Grace som verkligen levererade!!!!

LÖRDAG:

Julfika hos Julia med gänget på dagen!!! Så behövligt och mysigt efter gårdagens klubbande ;).
Vi drack glögg, julmust, åt massa gott julfika och julgodis!!! MYYYYS!!

På kvällen åkte jag och Julia till Ljungby för att träffa våra efterlängtade vänner Ebba och Tova. Som jag har saknat dom!!!!!! Vi hade planerat att dra ut så vi förfestade lite hos Ebba, sedan drog vi vidare till en annan förfest och kvällen slutade sedan på Harrys. SÅ kul att jag äntligen fick festa med några av de bästa tjejerna jag vet, oj så skoj!!!! Love er.

SÖNDAG:

Hmmm i söndags hände inte så mycket förutom att jag och Julia åkte hem från Ljungby runt 16 tiden... När jag kom hem var jag sååå trött så somnade där en stund, kollade även lite film innan läggdags.

Helgen var för övrigt en av de bättre OCH en av de bättre utgångarna!!!! Helgen som kommer väntas det också massa roligheter, oj så skoj!!!! Stay tuned, KRAM

/ E

Gillar