TOPP 10 PROTEINBARS

Sockerfritt

Jag är världens största godisråtta men försöker ändå att hålla mig ifrån socker i och med att jag vill leva ett hälsosammare liv med träning och bra mat. Det har varit tufft men något som har underlättat enormt är det stora utbudet på proteinbars som har lågt sockerinnehåll men stor mängd protein - perfekt för mig med andra ord.

Jag har också testat mer eller mindre alla sorter och har därför också möjlighet att ge betyg utefter smak, konsistens etc vilket jag nu har bestämt mig för att göra: eller snarare en topp tio lista på mina absoluta favoriter.

1. PANDY STRAWBERRY WHITE CHOCOLATE
Denna är överlägset vinnaren utav alla barer jag någonsin smakat. Det finns helt ärligt inte en enda bar som ens i närheten av så god som denna. Jag älskar jordgubbar och vit choklad vilket redan där är ett vinnande koncept. Däremot har tidigare barer med samma sak mest känt konstgjort och inte alls så som jag hade önskat. Denna känns däremot precis som riktigt godis samtidigt som jag kan äta den utan dåligt samvete. Det enda negativa med denna är väl dess storlek, den är på 35g men hade gärna sett att den var 55g istället då den tar slut alldeles för snabbt.

2. NUTRAMINO NUTRA GO CHOCOLATE VANILLA & CARAMEL
- Denna bar hamnar högt upp på listan som en solklar tvåa då den är RIKTIGT krispig vilket jag saknar i de flesta andra barer jag testat. Den har även rinnande karamellsås som är sjukt god. Som den godisälskare jag är så smakar den som riktigt godis och jag hade lätt kunnat leva på denna istället för riktig choklad.

3. PANDY NOUGAT HAZELNUT
Precis som ovanstående så är denna bar outstanding då jag anser att den har smak som att det vore riktigt socker. Med andra ord så slipper jag bismaken av kemikalier (sötningsmedel) och smaken känns äkta.

4. DAHLBLADS SWEBAR WHITE CHOCOLATE & RASPBERRY

Saknar verkligen barer med smak av hallon då det är sjukt gott. Denna har dessutom rinnande sås med hallon samt massa krisp. Hade smaken på hallon varit lite mer äkta hade den legat ännu högre upp! 

5. NJIE BANANA SPLIT

Okej alltså jag gillar inte ens banan men denna är SÅ god. Påminner lite om godiset en åt som barn, banana skids tror jag dem heter samtidigt som konsistensen är bra mycket bättre. Supergod verkligen!

6. PANDY CARAMEL SEA SALT
Jag är vanligtvis inget fan av varken karamell eller salt men denna bar har verkligen ändra mig. Den har perfekt balans mellan söt och salt men den hade gärna fått vara större - vill ju inte att den ska ta slut så fort!

7. NJIE WHITE CHOCOLATE VANILLA
Precis som sina andra vänner i Njie-familjen har denna perfekt storlek och smaken är inte fyskam!

8. BAREBELLS WHITE CHOCOLATE ALMOND
Även här har vi ett vinnande koncept om vi frågar mina smaklökar. Vit choklad och mandlar är ju SÅ gott, det enda negativa är att jag hade hoppats på lite bitar av mandel i baren och inte bara smak. Då hade den definitivt klättrat högre upp på listan.9. BAREBELLS HAZELNUT & NOGAT
Söt och bra konsistens. Hade dock hamnat högre på listan om dem kunnat förstärka smaken en aning. Dess motståndare från Pandy har mer smak vilket gör att den tar en högre placering


10. PROTEINPRO BIG BITE COOKIES & CREAM
Krispighet som är outstanding men med lite för klen smak för att hamna högre upp på listan. Dock är den i allra högsta värd att vara med på listan då den är riktigt god!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229