Ännu ett bajsinlägg

Tarmsjukdom

Tjejer får ju inte prata om bajs men jag har alltid varit öppen om min tarmsjukdom så nu kör vi ännu ett sånt öppet och ärligt inlägg. Som jag anade skulle denna hemska kost med enbart snabba kolhydrater/fett göra mig förstoppad och uppblåst som en ballong. Att trycka i sig vitt ris, vit pasta och vitt bröd flera gånger om dagen UTAN något annat är liksom som bäddat för det. På torsdag ska jag dricka laxermedlet och det är ej effektivt om en är förstoppad så jag får lite smått panik. Fungerar det inte kommer undersökningen att inte visa något och jag kommer tvingas göra om skiten.

Hur tänker vården när dem skriver rekommendationer med denna typ av kost? Samma rekommendationer som jag får vid skov (= diarre).. helknas. Jag har iallafall försökt göra något åt saken genom att halsa nocco (trots att min puls går bananas då jag verkligen inte tål koffein) som brukar vara laxerande samt att gå på långpromenader. Hittills ingen effekt alls men jag får väl fortsätta försöka, det är ju några dagar kvar.

Annars tycker jag att det är svårt med kosten just på grund av att min kropp inte är van vid den här typen av mat. Jag är ju hälsofreak och äter alltid nyttig mat med mycket fibrer, vitaminer etc och absolut inte massa skit så hela jag blir svullen, illamående etc. Längtar SÅÅ tills detta är över för då ska jag bada i sallader och frukt - bästa! Det är ju bara en vecka vilket är sjuukt lite tid egentligen men jag är så manisk med att äta rätt och bra så att kroppen mår bra. Detta går liksom emot precis allt men jaja, nu diska!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229