Header
  • Twitter
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

Idag så var jag med pappa till en sportaffär där jag bor. De hade rea på löparskor och jag behövde ett par då jag inte har några bra. Jag köpte ett par från Asics, de var otroligt sköna. Innan har jag haft ett par från Nike men de är inte sköna att springa då jag väldigt lätt får ont i mina vader och hälsenor. Så äntligen har jag ett par bra skor och förhoppningsvis så kommer värken att försvinna. Imorgon får det bli invigning av skorna då jag ska ut och springa med Ellen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Igår på kvällen så blev det grillat! Så gott var det. Efter det så stack jag till gymmet och körde ben och rygg. Gick väl sådär då jag var riktigt seg i kroppen. Idag blir det massa plugg och tyvärr hinner jag inte åka på thaiboxningen. Allt kommer nu på slutet. Så man är typ stressad över skolan hela tiden. Men det lugnar väl snart ner sig och då kan man äntligen dra igång träningen ordentligt igen.

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag mest legat och solat ute, var även upp till spåret och sprang ungefär två kilometer nu på dagen. Det var lite för varmt för att springa egentligen men det var skönt efter. Till lunch gjorde jag i ordning två äggmackor och ett glas Loka för jag var inte så jättehungrig. Är oftast inte så jättehungrig då det är så varmt ute. Men fick i mig lite iallafall. Vid klockan sex ska jag dra till gymmet för att köra ben och rygg med Amanda. Får se hur det går då jag är väldigt trött i benen för att jag har sprungit tre dagar i rad men det är bara att kämpa på. Men innan jag ska till gymmet så ska jag äta mat, vi ska äta grillat, så himla gott!

Likes

Comments

Hej!
Idag har jag varit med min familj och kollat på min lillebror som tävlat i golf. De spelade en landskapskamp mellan Uppland och Västmanland. Det blev hög konkurrens för Pontus då han fick spela mot en kille som var tre år äldre, men han kämpade på superbra!
Nu på kvällen åkte jag upp till spåret för att springa 3 kilometer med Ellen. Igår gick det mycket lättare då jag sprang men idag var kroppen väldigt trött så det gick mycket trögare och var mycket jobbigare. Men det är bara att fortsätta att kämpa så imorgon blir det gymmet på kvällen och lite plugg under dagen!

Likes

Comments

Hej!

Idag har det varit så underbart väder. Var på gymmet vid tio tiden och efter det så har jag legat ute och solat i flera timmar. Så himla underbart att det äntligen har blivit så varmt och skönt. Dock skulle jag behöva hitta någon fin bikini till sommaren då jag inte har någon jag verkligen gillar och tycker sitter bra. Har kollat på lite badkläder från http://www.khongboonswimwear.com och de har verkligen så fina badkläder. Men de är väldigt dyra, tyvärr! Deras badkläder är väldigt unika och otroligt snygga.

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag och mamma och handlade lite och jag införskaffade en beauty blender. Så glad att jag köpte den för det blev så mycket bättre med den än med min vanliga foundationborste. Då jag använder borste tycker jag att det ibland blir för mycket foundation och det ser inte bra ut. Men den här beauty blendern sög upp överskottet. Dessutom ska man ju blöta den och huden kändes på något sätt mer återfuktat. Älskar den verkligen!

Likes

Comments

Hej!
Igår var jag med Emma på dagen och skulle hjälpa henne och plugga lite. Efter det så käkade vi tacos och sen åkte vi hem till Felicia och hade en mysig tjejkväll, Olivia kom också hem till Felicia. Hade en supertrevlig och mysig kväll!

Likes

Comments

Hejsan!

Sitter just nu i skolan och väntar på att få sluta. Så fort jag slutat ska jag ner på stan med Emma och Felicia och äta på Nian, lutar nog mot pasta! Efter det ska jag till Nygatan Nio kl 16 och göra påfyllning av fransar. Sen ska jag ha utvecklingssamtal kl 17 och sen klockan 18 börjar min träning. Så jag kommer komma hem ungefär halv nio ikväll. Så det blir en riktigt stressig eftermiddag men ändå en rolig. 

Likes

Comments