Kommer inte blogga här med utan kommer blogga på forme så fortsätt och läs fast där!

Klicka HÄR!Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter skolan följde Fanny med mig hem och vi kollade på ett avsnitt av PLL och sen pratade vi sen såg vi att det snöade och jag blev super glad och Fanny blev inte så glad, men vid fem tog vi bussen in till Vellinge och gick runt och prata lite om när vi ska till Göteborg, vid sex körde hennes pappa mig hem och jag tar verkligen tillbaka de med att jag blev glad över snö. det är så sjukt kallt nu och det är inte så roligt med snö eftersom det inte är jul längre och jag vill ha vår snart, men har precis ätit så tänkte sticka och duscha sen ikväll blir det ett avsnitt av PH och värma mig så sjukt mycket nu mina tår är så sjukt kalla. Men vi hörs senare.

Puss!

Winter 2

Likes

Comments

Visst det finns sjukt fler snygga killar men ville inte ta mer än tio för det blev nästan för många nu tyckte jag.

 

Jake Gyllenhaal, 33 år och skådespelare.Alex Pettyfer 23 år och skådespelare.

 

Matthew Bomer 36 år och skådespelare Channing Tatum 33 år och skådespelare.

Ryan Gosling 33 år och skådespelare.Boris Laursen och gör vines.


 
Drew Van Acker 27 år och skådespelare. Julian Morris 30 år och skådespelare.

Felix Sandman 15 år och sångare i The Fooo. Oscar Enestad 16 år och sångare i The Fooo

Likes

Comments

Måndag morgon, det kan ju inte bli bättre.. Gick upp för cirka en timme sen och är klar nu och som vanligt får jag sitta och vänta på bussen, men det skadar inte eftersom jag kan vara på datorn lite också. Idag ska jag vara med Fanny och vad vi kommer hitta på för något det vet jag inte men kommer antagligen bli något skoj skulle jag tro, det kan inte bli tråkigt med den tjejen i alla fall. Men vi hörs under dagen så får ni ha en fortsatt bra måndag.

Puss!

Likes

Comments

Kollade precis klar Arrow, det är en sjukt bra serie tycker jag den är verkligen värd att se, men har nästa precis duschat och tänker snart gå och lägga mig men vi hörs i morgon. Så nu säger jag god natt och sov gott.

Puss!

 

Likes

Comments

Hej

Nu är jag klar med allt, har pluggat klart, städat tagit ner några hyllor i rummet och nu väntars bara duschen och sen ska jag ta det lugnt. Fixade även mina naglar eller två av mina naglar hade tappat två så byggde till två nya, i morgon efter skolan följer Fanny med mig hem och vad vi ska göra vet jag inte med det får vi se men vi hörs under kvällen.

Puss!

 

Likes

Comments

Så nu har jag precis kollar klart People's Choice Awards 2014, och den var faktiskt roligt att kolla på och se vem som vann och sånt, men nu ska jag fortsätta med att städa rummet och sen får jag fortsätta med engelskan, men annars har jag bara tagit det lugnt och det ska jag fortsätta med när jag är helt klar med allt i morgon börjar skolan igen och själv tycker jag att denna helg har gått så fort men annars hoppas jag ni har haft en bra helg och att den fortsätter så några timmar till.

Puss!


Likes

Comments

God morgon

Vaknade precis så ligger i sängen halv trött, vaknade ganska tidigt idag tyckte jag, men ska nog försöka somna igen. Men annars idag tror jag att jag ska städa rummet, packa ner lite saker till flytten och även plugga, sen ska jag nog inte göra mycket mer. Jag hoppas ni gör något roligare idag så hörs vi.

Puss!

Likes

Comments