Mys i Göteborg & Avskedsmiddag

Hej på er!

Har bokstavligen varit fullt upp senaste dagarna, samtidigt som jag varit väldigt stressad i mig själv (ingen bra kombo det där) vilket tyvärr bloggen fått lida för. Meeeen tänkte uppdatera er lite om vad som hänt i veckan. I onsdags kom pappa, Åsa och min lillasyster Ellen ner till Göteborg. Vi sov på hotell, shoppade, åt god middag ute och gick på bio (filmen ’’all inclusive’’, rolig, svensk film).

Igår var jag på avskedsmiddag för @almmatilda som ska till Asien på obestämd tid (förhoppningsvis inte för länge). Hade det verkligen så himla trevligt och många skratt blev det. Vi åt tacos, körde quiz, åt efterrätt och pratade om livets alla samtalsämnen - tack Matilda för igår och tack alla fina tjejer som var med.

Idag är det lördag, dagen innan nyår och jag jobbar 10-17 i butiken. Hoppas på mycket folk så dagen går fort. Ikväll ska jag hem till Felix och förbereda inför morgondagen.

Hoppas ni mår bra!! Hur ska ni fira nyår?

Mys i Göteborg 

Jag och min älskade fina lillasyster @ellenberglund här påväg och redo för shopping inne i stan.

Middag på S.A.K (Swedish American Kitchen) innan bion. Rekommenderar verkligen deras ceasarsallad.

Avskedsmiddag

Tänk att jag fått äran att lära känna denna fantastiska person @almmatilda

Under middagen hos Matilda blev vi tilldelade en roll att ha under kvällen. Haha var så himla kul. Jag fick ju då gå in i rollen som ’’Hardcore- Bloggerska’’. (Inget jag vanligtvis beter mig som och jag tar absolut inte tusen bilder under en middag till bloggen haha) // Världens sötaste lilla Strike som jag tänker gosa massor med när vi blir grannar.

Finaste tjejerna @ebbaajjohansson @almmatilda ❣️

Gillar

Kommentarer