Header

Kik- eemiliasstenman http://ask.fm/eemiliastenman Mail- emilia.gympastenman@gmail.com Puss! -eemilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kände att jag behövde uppdatera, dålig kvalité, trött och ser sjukt ut..jo men funkar.. Man hör knappt vad jag säger men det går nog bra iaf! I slutet är det lite från bowlingen i helgen på RM:et :)

Likes

Comments

Hejsan hoppsan vad tiden går fort!
Haft massor prov och så med skolan och det går väl helt okej..eftersom att jag tränar mycket och så blir det svårt att få in när man ska plugga och så men som sagt så har jag lyckats bra än så länge.

Förra veckan så hade jag gymnastiktävling i folkunga och det slutade med en första plats så det känns super bra! Har också haft massor rep med skolan inför våran kommande föreställning nästa vecka, act now. Åh, jag är så sjukt taggad verkligen!
Det är alltså vi dansklasser på folkungaskolan 7-9 som har en dansföreställning och teater och ah typ så, och i år är det min klass som håller i skådespelande så man får gärna komma och kolla! Men ger mer information när på måndag om jag får in det. Pengarna vi får in går iallafall till organisationen "plan" som hjälper flickor runt i världen att exempel få möjlighet att gå i skolan, inte bli bortgifta och många andra bra möjligheter.

Men hur som helst sitter jag nu i bussen tillsammans med mitt gymnastik lag påväg till RM i Landskrona tillsammans med ett annat lag från Nikegymnasterna. De fem timmarna att sitta still börjar ju ganska bra ändå, försöker att mest bara ta det lugnt och så. Ska bara köra fristående men det är inte så bara med benhinneinflamation hur man nu stavar till det, hehe.
Haha, att försöka vara lugn när man sitter brevid Vendela är ju en utmaning om jag ska vara ärlig.
Vi är framme vid McDonalds om typ 15 minuter och fifan vad gott med mat när man är hungrig!
Kommer väl uppdatera lite bilder och lite annat när senare!

Vill bara säga grattis till min sötis Isak Johansson också!
Hihi puss ❤❤

-eemiliaLikes

Comments

Instagram@eemiliastenman