Header

Haha nej men jag har väl hade det okej. I torsdags så ramla på bakhuvudet och ah..slutade inte jätte bra kan man ju säga och Igår när jag va med Jonathan och Andreas så fick jag en hård boll på handen av jonte och har typ stukat tummen..ja men åh vad lyckat.
Annars har jag bara haft det som det brukar, vi ska ha vårat första prov på tisdag så behöver plugga lite känner jag. Vad jag kommer ihåg har de inte hänt något speciellt..ö&b har öppnat, kollat när David körde innebandy, fått hem min body mist från Victoria's secret, evve sovit hos mig och haha ah det kan man kalla sovit så trötta vi var och asså jaa, det var väl skoj eller hur man ska säga. Nu tänkte jag gå upp och äta frukost, tiden går och så ska jag ta det lite lugnt eftersom jag inte får träna gymnastik med ryggen. Känner även att jag måste få lite få lite bitar på plats i livet igen..så vi hörs!

-eemilia

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Imorgon är det ju måndag igen då. Känns faktiskt ganska bra! Haha kanske kan va för att vi har hemkunskap, drama och slutar ganska tidigt ändå 😉 sen är det bara att jobba på med träningar och läxor..asså bläää! Visst tycker jag träna är kul men blir lätt stressad med plugget samtidigt. Vad jag har koll på så har vi inte en samma saker inför den här veckan så det blir nog bra ändå😋

Igår var jag på kräftskiva och hade det mysigt hos några kompisar till familjen. Inte ätit kräftor på 5 år så jaaa..hehe. En tjej som var där hette Rebecca och måste säga att hon var sjukt trevligt! Hon var lika gammal som min syster Lovisa, 18 alltså. Haha, hon trodde jag var 16/17 😁

Jaja, nu måste jag sova! Så godnatt alla läsare ❤
-eemilia
Likes

Comments

Börjar inse att skolan börjat igen...blää, men det är bara att gilla läget. Kul att träffa alla underbara människor som går på den skolan! Fast värst av allt är att man måste gå upp tidigt, matte och läxor...verkligen ett STORT minus med skolan.
Jag och Josefine bestämde oss för att höja våra betyg i matte men, hahah går ju lite sådär måste jag ju säga.

Haha, Nej nu ska jag inte göra inlägget för långt för då klagar Emelie!

Men igår hade vi skolfoto och Emmy hade med sig sin systemkamera så vi tog lite bilder kan man ju säga..över 800..
Hehe, här är några av dom! 😚

-eemiliaLikes

Comments

Instagram@eemiliastenman