Hej, igår hade jag hopp träning och det gick jätte bra, han kom bra in på hindret och fick med sig både rygg och ben på ett helt annat sätt en annars. Var väldigt dåligt väder och mjukt underlag men de va väldigt bra ändå. På lördag ska jag hoppa bana, fint.
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 405 Readers

Likes

Comments

Hejhej, sitter och bara tar de lugnt med en god dricka på altanen! Jobb i morgon så passar på att ha lite extra mys med lillsyster då pappa är i Älvdalen och roar sig. Tänkte ta en promenad med henne ner till åmåsäng, en badplats nära vårt hus. Efter de så ska jag bara hem och sova, börjar kl 8 imorgon men lär väl åka dit tidigare.. Jobbat sen i tisdags så nu vill jag bara att denna helg ska ta slut så jag får mina tre sista lediga dagar innan ännu mer jobb och sen börjar skolan igen på tisdag. Har inte hunnit med detta lov. Måste fan ha missat nå känns de som. Puss

  • 437 Readers

Likes

Comments

Alla jävla videos på snap och alla irriterande fylle uppdateringar på facebook och dessa twittrarna som man endast förstår hälften utan! Vad är vitsen? - Få dina vänner att veta att du är ute och super och säkert kommer hamna i säng med någon kille som du tyckt varit äcklig och ful i en lång tid innan? Fast du bryr du ju säkert dig inte för att de va ju BAAARA en "fylle grej" . Och ni killar drar hem till en tjej, spelar egentligen inte någon roll hur hon ser ut bara hon har en "fitta", för att inte låta de verka uppmärksamt så kallar ni henne fet kossa, skit tråkig, inte ens bra i sängen framför era vänner som är besvikna och rädda att ni ska bli TOFFEL.

Likes

Comments